(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Гриль то окремо😝 я десь побачила рецепт і воно працює) ще вафельниця робить панкейки, оце не пробували чогось
-
www.instagram.com/p/CDDkh90p9JQ/?img_index=2&igsh=MTlteXBqOTdqcWR0Mg== Варіант використання філе )) Але в мене щось останній раз суховаті вийшли, можливо тому що зелень ніяку не дала
-
А не пропікається whole brain бо там fiber і він абзорбить воду
-
Це після субсидій :-/ є схожі сдочки державні, так там буде 500-600, але в них майже нереально потрапити.
-
За корпусом гарварду.
-
Оце щось новеньке
-
Аналогічно. Працює - не чіпай
-
Ми до цього водили в монтессорі, але воно було 535 за 3 години після субсидії.
-
І як, відчувався якийсь особливий підхід?
-
а школа скільки коштує хорошу державну?
-
У мене навіть на роботі почали poc щоб зрозуміти чи можна когось скоротити
-
Ну ти редьку з хреном порівнюєш. Ти юзаєш по перше відкриті версіі llm плюс вони ніфіга не agi. А зараз всі почали говорити про agi
-
Гарно
-
Деякі поляки meanwhile
-
фаанг не мой движ, бо я принципиально онсайт не рассматриваю, а вот окта как раз ремоут контора.
-
спасибо. погуглю
-
Ну тир 2 зазвичай називають)
-
подскажите, есть какой-то список компаний уровня Окты? Тир может? Сейчас потенциально могу получить оффер из ноунейм конторы и даже учитывая зп повыше текущей, врядли буду доволен статусом самой компании. Хочется что-то серьезное ради строчки в резюме.
-
Це було як школа для 3-4 річних. Ніяких іграшок і всі в формі :) Ми були не впевнені чи таке зайде сину після звичайного садочка в Чехії. Але йому сподобалось. Вивчив цифри, алфавіт та багато пісень. Ще навчили кашляти в лікоть та завжди мити руки :) Ми б і далі туди ходили, але дружина знайшла роботу. А монтессорі та няня вже виходить більше 1700.
-
В 21 вроді так багато хто говорив ?
23 Jan 2023, 01:02
615844/638071
less than a minute ago