(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
може бути, казав що йому подобается
-
у мене є підозра, що він при цьому почувається краще. принаймні з точки зору психічного здоров'я
-
Скорее всего)
-
Для прикладу гуртки для 4-річного: Футбол - 170; Плавання - 360; Арт(малювання) - 270; Ціни за 2 місяці, заняття раз на тиждень. В комтюніті центрах можна знайти дешевше, але ж знов таки треба щоб пощастило туди записатися.
-
Не знаю, у нас тільки 1 :) Ще суботня укр школа, там приблизно 400 за учбовий рік, якщо не путаю
-
Я не зрозумів жарт, вибач. На мій погляд чайові це особиста справа кожного і зовсім не обов'язкові. Імхо, вони мають сенс, коли ти дуже задоволений і хочеш додатково віддячити людині, яка для тебе щось зробила екстра того, за що ти платиш. Тому називати когось жлобом за те, що він не хоче давати гроші зверху оголошеної вартості для мене дивно. Ви ж не доплачуєте податковій за її гарну роботу, або магазину за те, що продали тобі шоколадку. Хоча деякі магазини вже просять тіпси на касі 🤷♂
-
Я взагалі на доставку не даю тіпси, тільки згодна, якщо вони прочитають мої вказівки і принесуть правильну рибу, але цього ще не траплялось. В закладах тіпси норма, є навіть один, де приносять рахунок на 20 доларів і 25 залишаю на чай. Але яким боком доставщиеи до мого замовлення не зрозумію. Чому вони хочуть відсоток не від оплати доставки, а від продукції