(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ніколи не даю тіпси на take away
-
+ вони часто привозили все як попало. А тут саме те що треба + ідеально розсортоване. Чувак прям заморочився по місцевим стандартам
-
За take away теж тіпси здирають)
-
Я згодна трохи накинути якщо на компанію страв набрали і він не машиною доставляє. Але якщо страв мало, а просто дорогі, то чому має бути більше чайових?
-
Тут така система нажаль, і той же інстакарт може дооовго не брати замовлення якщо ти не додав тіпси
-
Фікс сумму можна додати, не відсоток. Могуть просто везти довго і т п
-
хоча звісно 6к на місяц, це не зарплата мрії ))
-
у мене є знайомий українец (не айтішник), який приблизно перший рік у канаді працював саме курьером в uber eats/doordash, і коли він сказав що в місяц заробляв десь приблизно 6к CAD, я був трішки здивований)) я важав, що вони там взагалі за їжу працюють тому й бісяться коли тіпси не додаєшь
-
А, ну я готову їжу ніколи не замовляю і в закладах буваю дуууже нечасто, тільки коли є велика необхідність, тому не парюсь
-
Платишь типсы на перед, получаешь ужасное обслуживание, 0 рычагов поощрения/наказания
-
капец
-
В закладі ти буває платиш до, а потім чекаєш замовлення
-
А вони хіба наперед бачать?
-
Нехай зляться, вони не можуть почитати інструкцію для доставки і ще чогось хочуть. Я написала щоб не стукали, а просто залишили біля дверей, на це реагують собаки. Цей напівфабрикат спеціально стукав довго щоб повідомити, що я могла не помітити, що вони змінили тіпси і тепер вони в кінці
-
Все можливо, треба замовляти sealed
-
Та я в курсі, на ютубі повно таких таксистів та доставщиків, але мене це мало обходить 🤷♂
-
І гидотно шкодять в їжу замовнику, егеж?
-
Ага, теж так робила, можуть навіть 100% вартість страви повернути
-
Таїланд? Реально? 👀 не був там але здавалось що харчування в тих краях це дуже таке специфічне поняття
-
Дордеш гросері все одно привезе, а от інстакарт в мене тупо могли не брати заказ днями якщо без тіпсів
23 Jan 2023, 01:02
615907/637939
4 minutes ago