(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В закладі ти буває платиш до, а потім чекаєш замовлення
-
А вони хіба наперед бачать?
-
Нехай зляться, вони не можуть почитати інструкцію для доставки і ще чогось хочуть. Я написала щоб не стукали, а просто залишили біля дверей, на це реагують собаки. Цей напівфабрикат спеціально стукав довго щоб повідомити, що я могла не помітити, що вони змінили тіпси і тепер вони в кінці
-
Все можливо, треба замовляти sealed
-
Та я в курсі, на ютубі повно таких таксистів та доставщиків, але мене це мало обходить 🤷♂
-
І гидотно шкодять в їжу замовнику, егеж?
-
Ага, теж так робила, можуть навіть 100% вартість страви повернути
-
Таїланд? Реально? 👀 не був там але здавалось що харчування в тих краях це дуже таке специфічне поняття
-
Дордеш гросері все одно привезе, а от інстакарт в мене тупо могли не брати заказ днями якщо без тіпсів
-
О, в мене таке було декілька разів. Базер працював, але вони не хотіли дзвонити. Писала в підтримку, що залишили в іншому місці і як я через 2 хвилини спустилась, то його не було, і писала, що курʼєр сфоткав біля будинку і забрав.
-
Так я ж засуджую, у кожного своя ситуація, я просто терпіти не можу громадське харчування. Мабуть єдина країна, де мені було в цьому плані норм - Таїланд 😊
-
может він і єбашив по 12 годин на добу за ці 6к, я не питав
-
Я часто ходжу по закладам бо люблю різноманіття, а вдома то задовбатись можна рвзноманіття робити 🌚
-
я хз, скільки він працював. але у нього з жінкою були збереження великі, тому вони одразу по приїду купили будинок, просто чувак трохи переоцінив свої навички для Канади і думав що легко знайде роботу, а в підсумку рік працював кур'єром
-
Ну не завжди є час і бажання готувати. Тут он один писав шо йому пюре зварить - то стати золушкою.
-
Ого, в мене не було такого. Але індуси (саме індуси завжди чомусь) придумали фішку "не працює код на двері, спускайся". Я кажу завжди шо волосся мокре, через 2хв їжа під дверима. 2 рази вже було таке 🙈
-
Ну він хоча б податки платив з тіпсів, а багато хто не платить тут
-
Он пишуть incl tips
-
Це я бачу скрін кур'єра ж?
-
Бачать зазвичай всю суму, наперед, перед тим як вони беруть заказ. Тобто вони можуть його не брати якщо не влаштовує
23 Jan 2023, 01:02
615918/638213
about a minute ago