(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
нас все равно нейронки заменят 💀
-
але маєшь можливість самому вирішувати що тобі зараз потрібно - час або гроші ))))
-
Monday mood
-
Часто йде бонусом десь
-
На дордеш в мене вже 2й рік безкоштовна підписка
-
Але закономірно, бо була можливість в Україну тягнути зарплату іншого ринку
-
Кладу на рахунок і воно замість карти з цього списується. Сумується зі знижками.
-
50 замовлень за день це 100 парковок за день, на секунду
-
З однієї сторони так а з іншої якби у мене була робота зав'язана на клієнтів по місту і плюс троє дітей то кататись не менше треба
-
Згоден. Але я коли почув ці цифри був у шоці. Колись дивився такого чувака на ютубі - Блог Толстяка, так он десь біля Сіетла так підробляв певний час
-
+ починаєш поспішати бо час це гроші
-
Це було смішно навіть
-
То дещо інше, бо ти виїздиш мабуть із складу з повним авто, і по логічно розставленим точкам тиць тиць і готово. А їжа це ж взад-вперед постійно, і 50% пробігу холостий
-
Тим, що набагато більший ризик дтп. Цілий день по місту катаєшся, паркуєшся всюди, увага погіршується, втома і тд. Вони ж це математично рахують. Може бачив які в них авто завжди подряпані з усіх сторін?
-
Я в доковідні часи дивився відео чувака який виграв грінку і переїхав в штати. Знайшов роботу айтішну а ввечері розвозив амазонівські посилки, типу катався розвіятись. Але він цим не довго займався бо все-таки складно було на седані розвозити
-
Это грустно что это была «элита» общества в принципе
-
занадто багато їздиш - суто статистично вищий ризик потрапити в аварію
-
Колись дуже давно я тусив на freelancer.com peopleperhour upwork, там зараз мабуть щоб вибити якийсь рейтинг та почати заробляти треба із черевиків вискочити
-
фріланс є різним взагалі то ))
-
але звісно айтішнік теж може піти на якийсь фріланс і якщо витримає конкуренцію з індусами, та нескінчений потік тупих завдань від замовників, то потім теж може говорити усім що він сам собі господар
23 Jan 2023, 01:02
615994/635304
3 minutes ago