(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Те реально ничего после распада союза не изменилось для людей
-
Це так було завжди, історично. Просто назви і обставини змінюються.
-
Почти все что перечислил - многие люди с этим не сталкиваются каждый день или вообще никогда
-
Краще несподівано кайфанути від того що гірше не стало ніж роздувати свої сподівання і розслаблятися
-
Підкажіть, якщо ідеш з роботи, що треба попросити? Референси? В якому виді це має бути?
-
Якщо ми говоримо про державну сферу, то багато чого покращилось, імхо. Паспорти, ел кабінет податкової, оформлення авто, поліція замість даі та інше. Але ще багато з чим потрібно працювати. Наприклад, ті ж квитки Укрзалізниці, як перепродавали, так і продають🤷♂
-
Буде ще гірше
-
Ну в общем что то рили улучшилось, что-то осталось как было. Как всегда и везде. Наверное. Идеально не бывает
-
Які ще не встигли вибудувати корупційні схеми і звʼязки. Я думаю деградація з кожним роком. Так само працює і демократія, постійні зміни щоб зруйнувати цемент корупції.
-
Я перерахував тільки те, що одразу спало на думку. Насправді такого дуже багато можна знайти. Те що написав особисто у мене був досвід в старій системі і в новій - тому можу точно сказати наскільки стало краще. З паспортами і авто/даі люди не кожен день мають справу, але це важливий досвід який раніше був вкрай неприємний, а зараз цивілізований і швидкий сервіс. 30 років тому я був ще занадто молодий, тому багато речей за мене робили батьки🤷♂