(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та ти тут не при чому. Банк не мав слати так.
-
До речі можна лайна накидати їм під катерину youtu.be/OXz9kj8SpJE
-
Оце аби бігати туди-сюди. Бачили очі, що купували
-
Я в курсі про страйк, я до страйка замовляв. Зараз от перед новим роком отримала дружина картку, а вчора пін прийшов. Моїх чекових книжок нема і треку нема🤷♂ Те, що у них був страйк і вони загубили мої листи мене дуже заспокоює, так набагато краше 😊
-
До батлу телевізору з холодильником 3… 2…
-
Гайз, хто може порекомендувати якусь мувінг-компанію? Переїжджаємо на 500 метрів по даунтауну Торонто.
-
Банки без відділень, нанотехнології! Один дочка сібсу, інший скошії, але все тільки поштою
-
В мене подруга ходила у Франції на пошту як на роботу, щоб нам сюди щось відправити, бо французи не приймали до нас посилки під час страйку і щонайменше 3 дні після закінчення
-
Бо воно їм дорожче, авжеж. А в банку не можеш підійти взяти?
-
З аліку доходять посилочки. Ті, що після страйку замовлял швидше доставили, ніж до страйкові. Думаю у них норм беклог там ще
-
Про який попереджали задовго. Я читала що багато хто влетів, малі бізнеси наприклад з доставкою - хтось близький до банкрутства був, час обрали перед Різдвом… в мене теж посилка застрягла, щоправда прийшла на другий день після закінчення страйку, я думала ще місяць будуть розгрібати
-
Зараз мені сказали нові чекати 10 бізнес днів і трекінгу теж нема😉
-
якраз не знав що обрати.
-
я недавно simplii відкрив
-
яка дочка тобі більше подобається?
-
ніт, по рефералці офлайнового друга
-
І все
-
Ось доречі пішла подивилась на свою. Не Алік, але та сама фігня. Замовлення до страйку, а потім місцева пошта там почула про страйк та не відправила. Воно сиділо там і після страйку поїхало, сюди начебто доїхало наприкінці грудня і сидить десь на завалах😭
-
Хоч по моїй рефералці? 😍
-
universal bank😊
23 Jan 2023, 01:02
616501/635304
3 minutes ago