(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бо воно їм дорожче, авжеж. А в банку не можеш підійти взяти?
-
З аліку доходять посилочки. Ті, що після страйку замовлял швидше доставили, ніж до страйкові. Думаю у них норм беклог там ще
-
Про який попереджали задовго. Я читала що багато хто влетів, малі бізнеси наприклад з доставкою - хтось близький до банкрутства був, час обрали перед Різдвом… в мене теж посилка застрягла, щоправда прийшла на другий день після закінчення страйку, я думала ще місяць будуть розгрібати
-
Зараз мені сказали нові чекати 10 бізнес днів і трекінгу теж нема😉
-
якраз не знав що обрати.
-
я недавно simplii відкрив
-
яка дочка тобі більше подобається?
-
ніт, по рефералці офлайнового друга
-
І все
-
Ось доречі пішла подивилась на свою. Не Алік, але та сама фігня. Замовлення до страйку, а потім місцева пошта там почула про страйк та не відправила. Воно сиділо там і після страйку поїхало, сюди начебто доїхало наприкінці грудня і сидить десь на завалах😭
-
Хоч по моїй рефералці? 😍
-
universal bank😊
-
Мені вчора прийшло з аліку замовлення з листопаду, за яке мені гроші повернули і купон дали. Так що я не дуже засмучений
-
Дарма ти так. Щоб реабілітуватися відкрий ще 3 по моїм рефералкам 😜 Починай з Тангеріну, дочки Скошії. Вони безкоштовно чекову книжку Канада постом шлють 😍
-
Лол, ти не повіриш! Тільки що пішов перевірив скриньку - прийшло 2 чекові книжки від обох банків😂 Цікаво, від Тангеріну це нова прийшла чи стара. Треба телефонувати питати, бо вони сказали, що старі чеки вони деактивували
-
скільки згоріло ціностей які не відновити(
-
Ну тогда да ,цена имеет смысл
-
Можливо, бо я з якимось серйозним ремонтом не стикався ще, здебільшого масло поміняти та колеса перевзути/ротейшен зробити. А ціна точно була $60 на годину, нажаль бумажки що вони мені давали повикидав вже
-
e-transfer?
-
З банку в банк перекази робити
23 Jan 2023, 01:02
616509/643485
8 minutes ago