(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ти хочеш обговорювати залучення військ ЄС в гарячій фазі війни? Ну можеш звісно, хто ж тобі заборонить, але...?
-
- Вітаю, я лідерка AfD, лезбійка і в стосунках з нелегальною мігранткою, постійно живу у Швейцарії. - А я найбагатша людина в світі, народився у Південній Африці, лобіюю завезення індійців у Штати, а мій син змінив стать. - І зараз ми поговоримо, як врятувати Європу від ліваків, мігрантів і повернути традиційні цінності!
-
Там про це ні слова.
-
Це внутрішні питання, у інших країнах можуть бути свої інтереси введення своїх військ
-
Це питання до Кястутіса.
-
GM = Chevrolet, Buick, GMC, Cadillac. Якось дивно порівнювати 4 бренди з одинм та святкувати перемогу :/
-
Де там тому GM
-
P.S. Ліжко та диван вже замінені на нові і кращі, це фотки за старої об'яви.
-
Всім привіт! Ми з'їжджаємо з нашої квартири в Даунтауні Торонто. Доступна з 1го березня, 2 кімнати з меблями і базовими потребами (ковдри, рушники, посуд і т.д.), ТВ, $3300. Проперті менеджер дуже адекватний. rentals.ca/toronto/70-temperance-street-7 Його телефон є в об'яві. P.S. Ми апгрейдимось, це ніяк не пов'язано з негативними моментами самої квартири чи лендлорда.
-
а то Львів "наш", а коли треба шось робити так нє нє нє, давайте самі
-
могли б хоча б "свій" Львів від ракет прикрити допомогти га 🌚
-
зразу після вирішення питання різні і фермерів
-
опять договорняк скоро?
-
вогнем і мечем? відмазками та економічною блокадою?
-
🇵🇱🇺🇦Польща буде одним із гарантів безпеки для України, - прем'єр-міністр Дональд Туск. Україна 24/7
-
Тук-тук
-
itd.rada.gov.ua/billinfo/Bills/Card/44362
-
тримаємо за них кулаки
-
Якщо поляуам сказати що через фронт ми будемо на Польщу експортувати зерно - може спрацювати
-
Ну так піднімали сьогодні ф16. Ще одна важка ніч для ПС Польщі
23 Jan 2023, 01:02
617300/636682
3 minutes ago