(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Схоже чіпає, ще й як
-
О passive-aggressive)
-
Перший договорнячок є
-
Пишуть хамас попустився
-
Live updates: Israel and Hamas agree to Gaza ceasefire and hostage deal, source says | CNN www.cnn.com/world/live-news/israel-hamas-gaza-ceasefire-hostages-01-15-24/index.html
-
Ти дійсно не розумієш причинно наслідковий звʼязків між тим що він як і кому каже і як це впливає на суспільство? Ну типу транзитивно і на тебе теж впливає, розумієш?
-
Так ти ж казав що береза назвав всіх хто закордоном підари, і що що він так сказав, він що мама твоя. Взагалі він не вирішує питання паспортів
-
🕯️ Відійшла у вічність видатна зв’язкова Української Повстанської Армії пані Ангелина Паламар — розвідниця періоду визвольних змагань нашого народу у ХХ столітті. За ідею Української Держави Ангелина Омелянівна та її сімʼя зазнали від росії багато лиха і болю. Нелюди-чекісти вбили батька і брата Ангелини прямо на подвірʼї їхнього будинку. Тоді вона пʼятнадцятирічною приєдналась до УПА — стала звʼязковою на псевдо “Орися”. Через два роки внаслідок зради однієї з селянок росіяни схопили розвідницю. Ангелина Омелянівна пройшла крізь жорна більшовицьких катівень — півтора десятка років провела в таборах каральної російсько-радянської системи. Вистояла, зберегла у серці віру в Україну і любов до неї, побачила відновлення незалежності держави, за яку боролась, виховала дітей і онуків. Торік з нагоди 100-річного ювілею Ангелини Омелянівни мав за честь нагородити її символічною медаллю “Україна — понад усе!”. Ангелина Омелянівна переживала й молилась за кожного українського воїна, хто захищає державу в боях з російськими загарбниками. Нині наша тиха молитва і добре слово — за спочилу у вічності Ангелину Паламар. Світла пам’ять і вічна пошана. Мої щирі співчуття усім рідним та близьким людям видатної Українки Ангелини Паламар. @ChiefUkrDIU
-
Я винен хіба що що тебе не послав.
-
А я з чим порівнював?
-
Ти почав про совок розказувати, так що те що я тебе послала ти мені ще подякувати винен
-
Ну просто ти ж, коли паспорт закінчиться підеш собі зробиш новий, поїдеш в іншу країну або повернешся в Україну проблеми якої ти завжди не помічаєш. Не у всіх такі опції у наявності.
-
Я бикую? Це ти мене тут посилаєш, я тобі жодного слова не сказав. Гопота детектед.
-
Та дудуку какую можно. Че
-
от цікаво як хтось зможе свій код то вислати
-
Він просто блогер, у багатьох людей родичі за кордоном, те що він каже не змінить їх думку, до того ж і не такий він популярний і не єдиний в Україні
-
если маск что и умеет, так красиво нагонять хайп.
-
Хоть и от мудака
-
но твит как прецедент очень обнадеживающий
-
Кароче он пукнул как обычно 😄
23 Jan 2023, 01:02
Post 617461 of 627472
about a minute ago