(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Квебетською*
-
Север это Бильбао, Сантандер — та сторона? Была летом на фестивале, Бильбао понравился в целом, но я посмотрела сравнение климатов (очень удобный ресурс, кстати, для выбирающих, в если вдруг кто не знает — поделюсь), и осадки больше чем там, где я сейчас, в Англии, меня смутили. Может, и зря, может, буду ещё проклинать бессменное солнце)
-
Хтось з політиків налажав, репортери щось виклали, наклеп, заява, репортер під слідством з конфіскацією матеріалів. Профіт. Або теж саме з бізнесом, прийшли рекитири, віджати бізнес на місцевого баригу, або великий бізнес, ти підіймаєш галас в змі, бо розсліжування затягується, тебе звинувачують в наклепі, і бізнес віджимають бо тюрма. Я вже не кажу про пройоби зі снаряжами, які в ствол не влазять. Теж наклеп буде. А тцк та прикордонники то взагалі святі люди будуть.
-
Меньше тачек на рынке - меньше ломаются - выше рейтинг
-
Де я пропустив момент коли ти мені кажеш що робити?)))))
-
Для нас или для них
-
Bloomberg: Кремль вимагатиме від Трампа, щоб Україна ніколи не вступила в НАТО Як стверджує співрозмовник агентства, Кремль не виступає проти надання Києву зброї окремими країнами НАТО, але проти, щоб вона "використовувалась проти Росії або для захоплення територій". Також джерела кажуть, що Москва наполягатиме на збереженні "принаймні де-факто контролю над майже 20% території України", зокрема Кримом, хоча й "відкрита до обміну деякими територіями" 📰 підписатися