(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну я мала на увазі що декілька місяців тому. Ок
-
А були б в Техасі чи Монтані то іще родео і прогулянки на конях
-
New opportunity: www.linkedin.com/posts/activity-7285414073305837568-l2I3?utm_source=share&utm_medium=member_desktop
-
були б ми в одному місті я б з ним тусив
-
The Test Tribe Calgary Перша зустріч тестувальників у 2025: Checkout this Meetup with The Test Tribe Calgary: meetu.ps/e/NMBsD/YppPm/i
-
www.youtube.com/watch?v=lhXX4oxZoMI
-
-
Цікаво почути думки
-
Буду вдячний за відгук)
-
Зацініть і скажіть як вам?
-
-
Ми продовжуємо організовувати зустрічі для тестувальників. Приєднуйтесь 🙌🏻 Тема цікава і корисна. А головне: debatable 🤭😏 Реєстрація тут: meetu.ps/e/NK2P9/JTVD5/i
-
Все чекав коли хочу щось скажуть. Виглядає як нарізка відео без ніякої смислової нагрузки
-
Це такий формат
-
ASMR же в тайтлі
-
справедливости ради в альберте тоже ковбои есть. правда одну неделю в году.
-
Цікаво чи хтось тут пробував Career Hound? Ідея в тому, що більшість людей шукають роботу на місцевих сайтах, але роботи в світі більше, ніж в Канаді. Роман Лахнюк створив тулзу яка знаходить маловідомі позиції в США на які можна подаватися з Канади і працювати в Канаді. Що скажете? Я не шукаю роботу, але цікаво було б почути вашу думку. Чи це корисна штука для вас? ЛінкедІн: www.linkedin.com/company/career-hound-io/ Сайт: www.careerhound.io Роман Лахнюк: www.linkedin.com/in/romanlakhnyuk/
-
Чудова новина: Вестджет запускає прямий рейс Калгарі-Мехіко в травні (5 разів на тиждень). (Якщо в когось є питання про Мексику - пишіть в приват, тут забагато повідомлень) www.westjet.com/en-ca/news/2025/Jet-set-to-Mexico-City--New-non-stop-Calgary-route-set-to-take-off-in-summer-2025
-
если она действительно будет искать такие вакансии по критериям - просто отличный инструмент 👍👍
-
підкажіть будь-ласка коли зазвичай wealthsimple видає tax documents для акаунтів що у тебе відкриті в ньому? календарний рік вже закінчився, але в мене нема нічого досі, я так розумію вони пізніше це роблять?
23 Jan 2023, 01:02
617695/633924
3 minutes ago