(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я натякаю що чат в якому ви зараз пишете канадійський і все. І ми більшість тут живемо. Не в чаті) а Канаді. Хоча інколи і в чаті))) раніше цн був один чат, потім розбили на топіки
-
Хай спить аміго
-
В Італії (рим, Неаполь) ніфіга не чисто було, але знову ж різні заклади бачив
-
щас засамоню @nebedtrip
-
Та ну. Це непорівняно. Круасани в костко жирнючі, не пухкі, всі слої тіста в один змішані. Це бляха хрен с пальцем порівняти.
-
назву загального чату я бачу, але ж топік називається так, як я написала? Чи то моя особиста галюцінація, ви натякаєте?))
-
Вікна і двері, не все)))
-
ты зависишь от жены?
-
Я іноді запитую сам себе по це і немаю відповіді))) Не треба було їхати у Канаду
-
Це сімейна залежність)
-
В Іспанії все дешево і смачно і класно не понятно чому ми ще не всі там)
-
конечно, жена работает, а он бейкери берет
-
Тут мене бісить чистота. Я уже якщо бачу, що двері грязьні, то туди не йду, навіть, якщо всередині гарно. Ну бляха ці вікна хоча б помити і вже інакше сприймається. Чому у Італії чи Франції у якійсь бужні вікна і двері чисті, а у Канаді ніби у норм закладі все засрано
-
Вони 6 доларів за велетенську пачку коштують звісно вони не будуть ідентичні тільки спеченому круасану за 6 Дол штука. Я майже круасант'є, єдине що у Франції не був - не їв)
-
Саме так
-
як-як, на азарті, бо побачила потрібні слова,),)
-
Та всюди. От обходив пішки по Калгарі всі практично вулички із закладами де люди тусять. Так, є норм заклади я і не заперечую, але їх треба шукати як голку у копиці сіна. Якщо зайти у перший ліпший, то може сильно захотітися звідти звалити
-
Корея це мега чиста країна. Метро там я чистіше не бачила у світі. У стоматолога я роззувалася перед входом у клініку
-
понимаю что век глобализации и тд но я был в какой-то паршивой кафешке в Венеции которой типа 300 лет, даже там грязно
-
Заморожені не пробувала. Але готові відстій якщо знати які вони є
23 Jan 2023, 01:02
617814/634453
2 minutes ago