(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Спасибо за информацию! Работать локально я пока не собираюсь, рассчитываю на свою частную практику онлайн (мою профессию видно по моему нику, полагаю:). Про громкость людей спорить не буду, скажу только, что в Испании я пока не видела ни разу, чтобы люди разговаривали друг с другом в транспорте или на пляже, находясь на расстоянии больше пяти метров, а в UK это норма)) да, и вот на фестивале в Бильбао когда была — тоже очень заценила разницу: и живя в кемпинге с очень большой плотностью, но не страдая от шума/невозможности заснуть, и на самих концертах/тусовках, где люди таки слушали (ну подпевали максимум) и танцевали, а не пиздели без умолку, простите, как тут. Да, кстати, это не только про громкость и привычку много разговаривать, но и про употребление алкоголя: наверное, ни для кого не новость, что британцы могут дать фору даже русским, так вот это правда, и ведут они себя при этом соответственно. Так что в плане культуры поведения на досуге, по крайней мере, испанцы, по моим предварительным впечатлениям, выигрывают. Если интересно, могу скинуть пару показательных видосов отсюда, но у меня из много, поэтому нужен конкретный запрос)
-
🇺🇦🇬🇧 Угода про 100-річне партнерство між Україною та Великою Британією 🖋 Під час пресконференції прем’єр-міністра Великої Британії Кіра Стармера, який приїхав до Києва та президента Володимира Зеленського було підписано історичну угоду про партнерство задля поглиблення безпекових зв'язків та зміцнення партнерства для майбутніх поколінь. 🗒 Ця угорда передбачає ряд можливостей у співпраці між країнами, зокрема: 🟡підтримка довгострокової безпеки України шляхом військової співпраці; 🟡сприяння співробітництву країн в морській безпеці через нову структуру для посилення безпеки в Балтійському, Чорному та Азовському морях і стримування триваючої російської агресії; 🟡об’єднання експертів для розвитку науково-технологічного партнерства в таких сферах, як охорона здоров’я та хвороб, агротехніка, космос, дрони тощо; 🟡партнерство в енергетичному секторі, видобутку корисних копалин, виробництво екологічної сталі, відстеження вкраденого українського зерна; 🫡 Велика Британія є з перших днів справжнім союзником і країною з надзвичайно великою підтримкою для України і розвиток співпраці в майбутньому ще більше зміцнить наш союз. Мапа🛑Блог🛑Написати нам🛑 ЗСУHelp🛑Магазин🛑Донат
-
Та я к работе ближе хочу. Чтоб комьютить не дольше 15 минут
-
@OstanniyCapitalist
-
ну и вы там про солнце переживали)
-
А Молдова теж ненавидить?
-
Ага, очень
-
в Бенидорме много британцев, вы об этом?)
-
До речі про Італію, в мене на роботі (стартап заснований італійцями який започаткувався в Італії а згодом переїхав в Канаду). Так от 50% італійців не захотіли переїжджати в Канаду і залишились в Італії (переважно у південній частині). І сидять працюють звідти віддалено. Ті хто переїхали частково шкодують і планують повертатись.
-
Мені допомогли українці у Канаді. І я завжди намагаюся допомоги. Я за рік відправив більше 50 рефералів українцям. І дуже цікавий висновок: якщо вакансію закриває рекрутер індус - там буде робити індус. З тих всіх вакансій: якщо рекрутер не індус, людина йшла на наступні етапи, якщо індус ніхто не дивився на резюме і вакансія закривалася наймом когось із їх людей. Тому для мене це діло принципу та боротьби з непотизмом. Я вважаю що ми просто більше мерітократи.
-
Взагалі
-
До речі цікаво але в компанії нема жодного індуса
-
Мені теж з роботою сильно допомогла Українка/Ізраільтянка. Вона проводила технічне. Після успішного технічного вона мене набрала на мій особистий телефон, розповіла з ким я далі буду говорити, які питання будуть (вони всі були не технічного плану наступні інтерв'ю). Дала психологічний портрет людини з якими буду говорити. Дала свій фідбек з минулого етапу і фідбек іншого хлопця який з нею мене собєсіл.
-
0 помощи, чем-то отвлечены, не отвечают на вопросы, заканчивают интервью на пол часа раньше 😄