(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Час відкривати нелегальний магазин з наркотою. Керівник ліцензійного департаменту Торонто оголосив, що міські інспектори припинять застосування правил проти нелегальних магазинів канабісу у 2025 році через відсутність фінансування з боку провінції та міркування безпеки. З моменту легалізації у 2018 році місто закрило численні нелегальні магазини, але багато з них, часто пов’язаних з організованою злочинністю, знову відкривалися через їхню високу прибутковість. У період з 2019 по 2021 рік уряд Онтаріо виділив Торонто майже 9 мільйонів доларів для підтримки заходів із забезпечення дотримання законів про канабіс, але це фінансування припинилося у 2022 році. Без цих коштів місто більше не може дозволити собі такі заходи. Посадовці вважають, що боротьба з нелегальними операціями, які часто включають зброю та злочинну діяльність, має бути завданням поліції. (c) Toronto Star
-
С какого периода то "меньше 4х тысяч заявлений"
-
А ти мене і в цей раз не підвів, красавчик 😂
-
Сказати що хундай зараз гарний ну це треба кріпко так довбитися в очі щоб не бачити який він убогий
-
Готовлюсь лоліровать стоячи
-
Що саме це тобі каже? :)
-
Гарну ЗП мають мабудь
-
ця фраза багато про тебе каже
-
Ну нові мініки прям прикольні
-
>У період з 2019 по 2021 рік уряд Онтаріо виділив Торонто майже 9 мільйонів доларів це скільки пончиків з тімхортонса?
-
Подивіться на ці картинки не наближаючи. Тут немає хундая, тут є ренж ровер, сівік, тойота, мінікупер, лексус і сільверадо, але не хундай
-
з чим більше стикаешься - те більше может відрізняти
-
че ж як фраза "всі китайці на одне обличчя"
-
Ще сусіду піди скажи, дуже цінна інформація 🤣 Мені це про тебе каже те що ти не розумієш що у людей можуть бути різні смаки на естетичні речі, наприклад дизайн або колір машини.
-
ну для мене пікаби всі на одне лице)
-
От я зараз забив у гугл hundai 2025 і відкрив картинки
-
По перше у них немає власного впізнаваного стилю. Про машину багато говорить те коли її можна вирізнити з потоку за обрисами а не конкретними елементами. По друге вони пиздять ідеї і елементи які не підкріплені історією та конструкцією тому воно в купі виглядає дурнувато
-
Было бы странно если ей еще не нравилось в пикапе спать и миникуперы перегонять
-
Я зараз дружині передав що ти скзав про хундай тож це саме вона зараз робить лол та так сильно що звалилася на диван від сміху.
-
в мініка вони спиздили трикутний повітре збірник на бампері. Тільки в мініка це для охолодження гальм а в хундая - я дуже сумнваюся що для цього
23 Jan 2023, 01:02
618402/634541
about a minute ago