(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я хз нащо вони його зробили. По дизайну як на мене дуже специфічний і старий. Я навпаки радів коли вони в 2019 зробили рестайл який нарешті відрізнявся. Щодо машини - давно перестав стежити за ними. Якщо там все як і було то це надійна бричка яка дофіга хаває
-
Якщо ти на моєму скріні не побачив жодного спиздженого елементу дизайну то в тебе явно проблеми зі сприйняттям реальності
-
А так це чисто субʼєктивна думка
-
Не знаю ні те ні інще)
-
Якщо не дуже ліньки теж напишіть а раптом пр автоматично дадуть продовжать перміти
-
Так його нема. Якщо це було так - купа ісків вже було
-
Я дивлюсь. При рівних параметрах і ціні дизайн це вирішальний фактор. От ти би купив ніссан версу або кікс?😁
-
Це якось заперечує мож твердження про пизджений дизайн?
-
Ціна, апкіп, ціна страхування і так далі
-
Ок, і що?
-
До того що більше людей обирає одну машини аніж іншу
-
Та не думаю, є набагато важливіші параметри для бідних
-
А до чого тут популярність?
-
Ну можна виявити «популярність» одніє від іншої.
-
Так є на було новини з сайту на сайті Кук - з шаблоном емкйла до міністра. Я навіть витратив 3 хв часу і написав попередньо попросивши чатжпт кастомізувати той шаблон трохи. Фігня але тут це трохи мало б працювати
-
Всім привіт, можливо хтось поділиться враженнями як зараз хайрять у січні, чи є активність, хтось знайшов щось нещодавно?
-
Соната ж вище класом
-
Яку б ти обрав при однаковій ціні/хар-х?
-
Пускайте газ
-
Я помітив прикол один, на сайті консульства, його англ версії, нема інфи про резерв+ чи шось таке, тобто навіть якщо теоретично Міллер захоче розібратись в питанні інфу англійською він не знайде)
23 Jan 2023, 01:02
618437/637686
about a minute ago