(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Навіть корисне відео, якщо забув ключ www.instagram.com/reel/DEhDWRVRU_I/?igsh=MTRpZHo2a2RkbmhyNQ==
-
Канал для любителів корейців☺️ www.instagram.com/switchinlanesjumpingates?igsh=MWx1b3k5Z2UxMThl
-
Слабак😝
-
Я в перший раз коли попала в Канаду, одразу пішла. Бо треба ж спробувати 🍩
-
Тю, я б давно продав би комусь за 20
-
У нього якийсь спеціальний мікрофон, він інженер?
-
В мене є сертифікат на 25 дол я його вже 6 міс використати неможу 😁
-
Типу для свідчень в суді чи щось того - це десь 1.5 роки тому було
-
А є хтось в чаті, хто жодного разу нічого в тім хортонсі не купував? Ми якось вночу з другом туди зайшли під дією дозволених речовин, але в них не було морозива і ми пішли 😒 Більше бажання туди йти ніколи не виникало
-
А ще один британець на спікінг клабі (він трохи любить пригоди) колись розказував що має знайому з росії бачив тільки онлайн, яка до нього їхала але її зловили на кордоні і кажуть що шпіонка і просить його приїхати в рашку
-
Це у них з дитинства) вони так дивувалися, що в Європі такі всі відсталі і не додумалися до такого простого блюда)) Взагалі мучалися люди - пралки маленькі, сушилок часто нема, будинки не такі
-
А тімбітсіки ммм)
-
Мабуть каву😝
-
Мак енд чиз я щось не зрозумів поки. путін, кленовий сироп, пінат баттер джелі, даблдабл норм вже залітає)
-
Я не купляв і не шкодую. Дружина одного разу шось взяла і більше ніколи чомусь туди не заходить)
-
Якщо є діти в школі чи ходиш кудись ще, де є рісепшн, замовляєш dozen donuts, різні береш - приносиш, всі щасливі
-
А цей відос теж комедійний?
-
Comedian
-
Привіт) порадьте, будь ласка, консультанта по податках в ВС для заповнення річної декларації
-
Мені канадці, сидячи в Європі, замовляли: TH coffee; Advil; Mac and Cheese
23 Jan 2023, 01:02
618520/634551
15 minutes ago