(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я не купляв і не шкодую. Дружина одного разу шось взяла і більше ніколи чомусь туди не заходить)
-
Якщо є діти в школі чи ходиш кудись ще, де є рісепшн, замовляєш dozen donuts, різні береш - приносиш, всі щасливі
-
А цей відос теж комедійний?
-
Comedian
-
Привіт) порадьте, будь ласка, консультанта по податках в ВС для заповнення річної декларації
-
Мені канадці, сидячи в Європі, замовляли: TH coffee; Advil; Mac and Cheese
-
Я не розумію, як його їсти? Але діти їдять!
-
Мала техніка, малі машини, парковка по стуку - претензій багато; але в них якось тон інший, наші люди нудять, а ці такі всі вау ой прикольно, з відкритими очима якось більше
-
Я знаю що пʼють ще й як, навіть в наших групах бачила неодноразово. Мені зовсім не до смаку, але ж хто як, плюс може там щось змінюється, хз
-
До речі на рахунок малої техніки я їх розумію)
-
Я не дуже люблю тімбіти, дитина молодша може. але якщо треба обрати, то легко візьму крулер) no regrets)) у них колись були iconic слойки maple pecan danishes, але начебто discontinued
-
Каву і до кави шось. Я хз як люди каву там п'ють, може шось і норм є, але я не маю бажання пробувати. Мені до слова кава і у старбаксі не заходить, не знаю чи вона краща порівняно із хортонс
-
З цього всього куштувала лише путін і сироп. Перше - never again
-
Укр та англ, європейська раскладка
-
Їсти ротом, але за власним бажанням я б не став
-
Я максимум можу саму картоху фрі і дуже рідко. І бажано не брати її в канадських закладах бо пересолена часто
-
В костко фрі дуже солена мені, а от коли вдома зробив картоху без солі і все решта з костко то вийшло смачно)
-
ну вкусно ж 🙀️️️️️️
-
Помню с меня орнули коллеги. Пошли на шеведский стол, все едят крабов и салаты а я путин жру)
-
До речі путін в Костко норм, ми іноді беремо замість картоплі фрі, бо дитина її полюбляє. А от сироп нікому не подобається
23 Jan 2023, 01:02
618534/634715
5 minutes ago