(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну вкусно ж 🙀️️️️️️
-
Помню с меня орнули коллеги. Пошли на шеведский стол, все едят крабов и салаты а я путин жру)
-
Любимое блюдо. Обожаю картошку
-
Кое где есть опция не солить
-
та всі чекають березня і почнуть рухатись в кінцеві дати ми теж не поспішаємо завалимо IRCC 100к заявок за день 😁
-
Мені здається обмежувати WP дією паспорта нелогічно. Це ж не віза, паспорт всередині Канади не потрібен, бо є Driver's license. Це канадська заморочка, що і візу не дають довше, ніж діє паспорт. В США не паряться - дають на 10 років, просто старий паспорт з візою також треба з собою і все.
-
В Канаде до конца. А там в 2028 в Житомир
-
В последний день подам. Паспорт на 10 лет еще
-
Ну он там когось реджектять навіть. Хз, як пускати студентів без перевірок, роздавати lmia або пускати всіх підряд на літак без візи - easy
-
автоматом сумніваюсь, бо строк WP прив’язаний до кінцевої дати паспорта паспорта, якщо він екпайриться в наступні 3 роки) не думаю, що IRСС будуть щось міняти в цьому правилі)
-
Вже вдруге бачу, що в анкеті на вакансію треба обрати тип номеру телефону не просто home/cellular, Mobile Android або Mobile iPhone. Навіщо їм це знати? Ну ладно питають сексуальну орієнтацію, ми вже звикли, а це їм нашо? Вакансії не на mobile dev.