(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
The department also reached 191 final decisions and had about 17,438 applications waiting to be processed. Meanwhile, the same dataset shows other temporary streams under humanitarian and compassionate pathways — such as those for residents from Hong Kong and the Americas — had thousands of applications processed over the same period.
-
Людина легенда) він в конгресі зараз?
-
Люди з за кордону завантажували доки і супер швидко і легко все пролітало
-
... Раніше Дмитро Малик(чувак з кук) теж писав що мав бути не куает а якась програма краща з шляхом до по але Україна прийшла в сказала ніт всіх додому.... Чітко ж написано- куает
-
Атлантичні програми здається
-
В якомусь треді цього чату були історії про те як на початку куает давали піар дуже ізі
-
Це просто не має сенсу, бо я не думаю шо хтось повернеться
-
Мінуси?)
-
Та вони ж пізніше домовлялись, на початку ніхто і не знав наскільки це тому для початку куаету вистачало. Якби піар давали то на куает мільйон подався би
-
Та начебто дійсно так( бачила в чатах
-
Іспанія і тп, Чехія...
-
Повернуться не у всіх англійська clb 5, а про 7 взагалі думаю в 20% або менше
-
same for backend
-
Ну да, якщо дозапита не було- таке собі
-
Хз, віддадуть щось рашці, або рашка дійде до адмін кордонів і скаже ну норм нам достатньо поки що
-
Я не тебе мав на увазі 😆
-
Раптом??? Це як розуміти?
-
Я знаю два приклади, обидва рази ті хто подавався сказали, що помилка незначна, але як на мене, мали повернути документи, бо вони не можуть виправити за тебе (наприклад, людина зазначила не ту професію та ін).
-
От нещодавно писали щось що забули переклад чогось завантажити. Федералка вже була. Все. І номінація пролетіла
-
От і не вгадав. Можна не бути патріотом, але бути адекватною людиною. А можна бути зрадолюбом і всюди писати як тобі в штани хтось наклав 😁
23 Jan 2023, 01:02
618712/634715
14 minutes ago