(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та вони ж пізніше домовлялись, на початку ніхто і не знав наскільки це тому для початку куаету вистачало. Якби піар давали то на куает мільйон подався би
-
Та начебто дійсно так( бачила в чатах
-
Іспанія і тп, Чехія...
-
Повернуться не у всіх англійська clb 5, а про 7 взагалі думаю в 20% або менше
-
same for backend
-
Ну да, якщо дозапита не було- таке собі
-
Хз, віддадуть щось рашці, або рашка дійде до адмін кордонів і скаже ну норм нам достатньо поки що
-
Я не тебе мав на увазі 😆
-
Раптом??? Це як розуміти?
-
Я знаю два приклади, обидва рази ті хто подавався сказали, що помилка незначна, але як на мене, мали повернути документи, бо вони не можуть виправити за тебе (наприклад, людина зазначила не ту професію та ін).
-
От нещодавно писали щось що забули переклад чогось завантажити. Федералка вже була. Все. І номінація пролетіла
-
От і не вгадав. Можна не бути патріотом, але бути адекватною людиною. А можна бути зрадолюбом і всюди писати як тобі в штани хтось наклав 😁
-
Та здається і цьому чаті українська Канада адміни і писали що Кук оббивав кабінети і в планах була довша програма, але Україна сказала що ні. Нікому з бункеру звонить не треба для цього є дипломати. В 22 році всі жили війною 2-3 тижні 2 +3 місяці. Раз пару місяців були офіційні заяви укр влади що вони всіх хочуть повернути - що це тимчасово
-
Тільки життя з паузи зняли, заєбало
-
Короче тупня якась, ні по яким програмам вже не встигнеш пройти бо беклог, овп не продовжують без паспорту, сидіти рік тут працювати щоб що не ясно. Раптом війна закінчиться
-
А можна приклад через яку мінорну помилку відмовили?
-
Будеш найвмотивованішим працівником на відбудівництві 😆 (вибач, чорний гумор)
-
Шкода що закінчилася програма. Реально всім хто навіть зможе закріпитися та встати на ноги, дуже тяжко буде привезти батьків
-
Ну це точно хєрня. Такого не могло бути апріорі. Аби він щось переплутав або інші
-
Ні ні там власне за куает писали. Я тоді теж був трохи в офігів, коли вперше це прочитав.
23 Jan 2023, 01:02
618720/636506
3 minutes ago