(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Є інші качки в чаті? 😊
-
Ніякої дипломатії в Україні нема. Всі посли абсолютно не самостійні фігури. Все під диктовку Банкової. Тому якщо це питання було через дипломатів, то це лише курьерська доставка інфи з банкової
-
Так вона закінчилася
-
А є де результати суда почитати?
-
думаю після 31 березня теж будуть продовжувати воркперміти. Договонячка до того часу не буде тому дозволять
-
Українська програма на погляд афганців дискримінаційна. Вони подали до суду. Щодо української влади - я на це не зважаю. Дивлячись як всі країни роблять як їм вигідно - всім плювати на Україну, відбудову і тп. Хто вигідний заберуть. Хто абуза - доки не продлять. Потім, коли війна закінчиться
-
Наскільки я знаю там квоти + лотерея. Можливо щось змінилося
-
Мене більше family reunification цікавить
-
Та усі ж винуваті, що не хоче Канада ще на 3 роки всім ворк перміт дати або одразу піар. Бо за три роки не встигли 🤷♂
-
youtu.be/Hl6r-ldohkg?si=uY3AQdEjuzqCabmd Я спробую пошукати, але було написвно досить чітко із-за того що я офігів - кілька разів читав 🤷😁
-
Шось я заплуталась, то через них чи укр владу
-
Ото були часи! Люди такі зусилля прикладали, щоб в Канаду хоч якось потрапити, а тут овп на 3 роки дали, грошей на дорогу насипали і все одно мало 😔
-
Ну та дякуємо мультикультурному середовищу які в суд подали
-
Знову ті куаетчики яким все мало, ага? 😁
-
Все буде добре!
-
Я мав на увазі цю www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/family-sponsorship.html Треба морально готуватися, що для українців не буде привілеїв і потрібно буде йти за стандартами для усіх
-
Ну хотілося б. Наче все обережно заповнювали.
-
І що? ПРи видавати будуть по тим заявкам. Їх не відмінять. От футболіти стануть аби не пройшло так багато як іншим спільнотам здається
-
Наче шось тим хто в листопаді подавався, ми в червні
-
Я переплутав зі звичайною, котра не тільки бля українців
23 Jan 2023, 01:02
618749/634623
12 minutes ago