(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я коли бачу слово «злився» то мені навіть відповідати не хочеться, тобі 17?
-
А що бізнес менше 10 людей це теж бізнес чи може само зайнятість все таки
-
ну слушай, Польша и в совке не была, и не получила постсовок которым надо было хоть как-то рулить и тд
-
Але чомусь в Польщі 800 евро а в Україні 150 на місяць люди отримують чого тоді люди не хочуть життя віддати за таку цінну країну
-
З різного кола спілкування я кажу про взагалі взагалі 90% громадян України не створюють бізнес а шукають чекають роботу щоб була і головне оплата а не просто робота
-
Так Канада чітко і ясно сказала - 3 роки овп, 3к на душу готівкою, ще подовжити раз можна ворк перміт... Що тут неясно або нечітко? Можеш менеджеру сказати, що ти за 3 роки нічого не зробив, щоб залишитися в країні і чекаєш, що тобі знову просто так дадуть перміт, а може і піар одразу. Так було б чесно і чітко. Згоден?
-
Втрата 100 балів над критична бо вибірки не роблять по 6 міс підряд і мінімальний бал на провінційну номінацію 860
-
Ну якщо не знаєш нафіга з потолку цифри малювати? Щось твоє оточення відрізняється від інших. Мої всі мали плани в Україні. В Польшу ніхто на заробітки не їздив. Взагалі якось дивно вважати що всі так погано жили, не доїдали. А тепер по всьому світу з претензіями на сервіс, медицину, хавку. А з твого погляді всі на ліверній ковбасі були і Кірілловка предел мрій
-
да, вполне