(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти в бульбашці. Багато народу погано жили, але відкрий очі скільки і які авто навкруги були, як часто і куди народ їздив відпочивав, будинки як гриби росли що за землю драки були. Які бутіки у великих містах були, молли, салони краси, ресторани, нові приватні клініки. Це все мало б не існувати якби жило гарно лише 10%. Твоє бачення що лише ІТ жило добре. А це не так. Це просто говорить про твоє дуже вузьке коло спілкування. І ненависть
-
Видно що людина знає життя😝
-
А мені вайб як на якихось посиденьках, де все було добре, поки бабця не ляпнула, що буде Різдво ще й 7го святкувати
-
Головне щоб було не занадто весело))))
-
Лол, у мене і океан і тепло, але така срака 😁
-
Так, саме через гроші, ну і зараз у мене проект не надто цікавий хоч і суспільно корисний, але обіцяють на інший перевести там веселіше має бути))
-
Мітинг через 4 години 😢
-
Тепліше, океан
-
А ще інколи дорослі не намагаються дойобуватись до інших)
-
Думаєш там щось інше буде? Хоча залежить від того, що зараз не подобається
-
Не знаю, чого б не хотіти. Стабільність майже в руці. Воно може бути менше за грошами, але цей період забудеться через 2 роки, а досвід в гавернменті цінують. Але най буде, як для тебе найкраще
-
10:17)
-
Мої друзі без кредиту авто брали. Да, блін є виробництво у одних, рестік у інших, тату-салон у третіх, охоронна агенція у інших. Свекруха колишня гінеколог в приватній клініці. З чого всім так хочеться думати що всі бідні і недолугі мають бути?
-
Походу всі навкруги в сіру заробляли міліони на наркоті або онліфанс та не платили податки
-
Мені подобається про прокурорів з інвалідністю та сотнями тисяч відшкодуваннями за це
-
У вас там в БК ще вчора мабуть 😡
-
А чого новий не дають? Мені в кінці грудня дали
-
Я мабуть згоден, просто частина суспільства працювала в сіру але при цьому бідкалися і занижували свої статки, бо в сіру ж. А айті це бульбашка ну і часто голова забита іншими думками і тому на всі ці бідкання велися і окрім бульбашки інколи критично не мислили. Такі собі розумні діти з грошима які чесно заробили.
-
Тесть в 2018-19 приблизно казав що так добре в Україні ще люди не жили. Мудрий чоловік я йому вірю 😁
-
Ресторан раз в тиждень
23 Jan 2023, 01:02
618916/634568
24 minutes ago