(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А ще інколи дорослі не намагаються дойобуватись до інших)
-
Думаєш там щось інше буде? Хоча залежить від того, що зараз не подобається
-
Не знаю, чого б не хотіти. Стабільність майже в руці. Воно може бути менше за грошами, але цей період забудеться через 2 роки, а досвід в гавернменті цінують. Але най буде, як для тебе найкраще
-
10:17)
-
Мої друзі без кредиту авто брали. Да, блін є виробництво у одних, рестік у інших, тату-салон у третіх, охоронна агенція у інших. Свекруха колишня гінеколог в приватній клініці. З чого всім так хочеться думати що всі бідні і недолугі мають бути?
-
Походу всі навкруги в сіру заробляли міліони на наркоті або онліфанс та не платили податки
-
Мені подобається про прокурорів з інвалідністю та сотнями тисяч відшкодуваннями за це
-
У вас там в БК ще вчора мабуть 😡
-
А чого новий не дають? Мені в кінці грудня дали
-
Я мабуть згоден, просто частина суспільства працювала в сіру але при цьому бідкалися і занижували свої статки, бо в сіру ж. А айті це бульбашка ну і часто голова забита іншими думками і тому на всі ці бідкання велися і окрім бульбашки інколи критично не мислили. Такі собі розумні діти з грошима які чесно заробили.
-
Тесть в 2018-19 приблизно казав що так добре в Україні ще люди не жили. Мудрий чоловік я йому вірю 😁
-
Ресторан раз в тиждень
-
Та палайте собі, що ж 😁
-
Але крім Києву не бачила що там в містах
-
Опіздав 😭
-
В Україні оф статистика не релевантна. Бо більшість тих хто на нових порше катається мають субсидії. В Україні тіньова економіка. Яку ти статистику хочешь?
-
Мені срачі на доу нагадує, тільки трохи краще, бо не так багато зради. Пам'ятаю старі топіки від Майка Горчака про Канаду і вічні ковбасники вс оставашки 😊
-
Шо тут у вас палає так яскраво
-
Вона бачила кредит накуплені авто які створюють затори в Києві
-
Ой ладно вже пошкодувала що спитала, agree to disagree це місцева мудрість Знімаю питання
23 Jan 2023, 01:02
618924/634634
about a minute ago