(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У мене в резерві уточнити данні пише і в дії
-
Його навіть через це мобілізувати не змогли прикинь, але в резерві все є
-
У мене в знайомого військомат був в окупації, його справу спалили це прям факт, але в резерві все підтягнулось, хмм дивний рандом
-
Бляха а я вірив їм думав що вона в столовій на меблевій фабриці кашу насипає за 10к грн на місяць як казала. А вона мабуть в єскорті працювала і порш каже ховала на парковці METRO
-
Я думаю що мою справу проєбали коли від русні тікали, там воєнкоми взагалі не зрозуміло за який хєр зп отримували
-
Не на обліку, до прикладу
-
Вибачаюсь. Але ж звук класний наклали
-
Моє коло не ІТ. І я не в бульбашці. Я ж написала що люди з інших галузей. Де ти бульбашку побачила?
-
А які можуть бути причини?
-
Пишуть треба в воєнкомат явитись
-
Зараз кажуть ще жирніше
-
Гляди я по ресторанах купляли шмотки в Zara і поетові тачки а сусідам казали що ледве на життя хватає
-
З ними все ясно) і тьощі міліардерки)
-
Можна судити по розвитку послуг як от бюті процедури, подорожі, спортзали, кафешки ресторани - імо ставало досить непогано.
-
Сім'я з трьох, провінційне місто на 100 тис. Квартира, дружина не особо працює, дитина на гуртках, 2 Турції в рік, плюс по місцю, авто не нове але типу мазда сх-5, 500-1к баксів на відкласти на нову квартиру, лодка і всяке таке як хоббі.
-
4 години різниця 😒
-
Зрозуміло що якось валідують це діло
-
Ну я хз, так роздуми
-
Так не вони ж їх роблять. Чи ти думаєш що вони лише візуально на цей код дивляться?
-
Там же мабуть просто заявку відправити треба
23 Jan 2023, 01:02
618950/634634
about a minute ago