(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зараз кажуть ще жирніше
-
Гляди я по ресторанах купляли шмотки в Zara і поетові тачки а сусідам казали що ледве на життя хватає
-
З ними все ясно) і тьощі міліардерки)
-
Можна судити по розвитку послуг як от бюті процедури, подорожі, спортзали, кафешки ресторани - імо ставало досить непогано.
-
Сім'я з трьох, провінційне місто на 100 тис. Квартира, дружина не особо працює, дитина на гуртках, 2 Турції в рік, плюс по місцю, авто не нове але типу мазда сх-5, 500-1к баксів на відкласти на нову квартиру, лодка і всяке таке як хоббі.
-
4 години різниця 😒
-
Зрозуміло що якось валідують це діло
-
Ну я хз, так роздуми
-
Так не вони ж їх роблять. Чи ти думаєш що вони лише візуально на цей код дивляться?
-
Там же мабуть просто заявку відправити треба
-
Я маю на увазі клєрки в консульстві ще не беруть на лапу?)
-
Лише підробки. Думаю є таке. Але не масове як перейти кордон
-
Які бабки? Корупції нема, тільки іпсо🤣
-
Ситуація друзів минулого місяця: паспорт людині продовжили в консульстві України (від руки, новий застряг), писали про це канадцям великого листа з поясненням etc, nope - розвернули.
-
Цікаво а за бабки паспорти ще не роблять, чи там система не пускає буз куар коду)
-
Не зрозуміла. Один пишить що влада всіх українців довела що на заробітки в Польшу дивилися. Я кажу що не всі погано жили. До чого твій коммент? Це так дивно
-
Мій друг адвокат сказав що шансів не особо, треба його пінганути
-
Рідко прокатує, але рідко, дуууже рідко
-
Якраз недавно бачив що чувіха через яку робив довідку про несудимість щось таке пост ла що можуть спробувати адвокатськими запитами оновити дані чи щось таке
-
справи були в електронному реєстрі ще в 2020 році.
23 Jan 2023, 01:02
618960/636501
2 minutes ago