(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
не звикай до Чехії
-
Я от зараз дивлюсь на будинок за пів мільйона баксів в іпотеку на 3х років 🌚 а вдома так можна за кеш було б по війні
-
Недавно почув що при зп 100к грос ви будуть заробляти більше 70% канадців ,🤷
-
На лексусі
-
Ти хворий. І коло спілкування твоє видає те що ти говориш
-
Ну я не узагальнюю. А ти з траблом намагаєшся всіх під копірку. Вибачте, але в Канаді всі так офігенно живуть. От всі. Які не були навіть в середині Канади ніде. Всі і всюди живуть по різному. Не буди прибиральник жити так як лікар. Умовно
-
Олена Зеленська каже сільодочка по 3 грн кілограм всі живуть гарно а то тільки в мене коло спілкування такі в злиднях були
-
Та звісно можливо якщо ти крутий та красивий
-
Я поки що бачу, що в Канаді можливо заробляти 500к+
-
Хтось сказав Лексус??
-
Я так скромно по мінімуму взяв.
-
Я б хотів після війни вивезти зп на ремоут кудись в одесу, але у дружини птср від цього всього лютий
-
Пфф 500+ там хто хотів міг і штуку заробляти
-
Мені теж так здається, особливо там де треба руками працювати
-
Це ти мені? Ну-ну😝
-
Ось же))
-
Ізраїль і ХАМАС підписали угоду про звільнення заручників і припинення вогню — Axios. За словами співрозмовників видання, ізраїльський уряд проголосує за ратифікацію домовленості не раніше вечора суботи 18 січня. Угода передбачає, що Катар, Єгипет і США виступатимуть гарантами виконання угоди 📰 підписатися
-
Імхо тут більші зп
-
Цікаво, чи це правда
-
Але я погоджуся на 100% що далеко не всім потрібне те життя закордоном. Комусь гарно жилося в Україні та вони іншого не хотіли, хтось про сто любить свою країну
23 Jan 2023, 01:02
618994/635721
2 minutes ago