(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я поки що бачу, що в Канаді можливо заробляти 500к+
-
Хтось сказав Лексус??
-
Я так скромно по мінімуму взяв.
-
Я б хотів після війни вивезти зп на ремоут кудись в одесу, але у дружини птср від цього всього лютий
-
Пфф 500+ там хто хотів міг і штуку заробляти
-
Мені теж так здається, особливо там де треба руками працювати
-
Це ти мені? Ну-ну😝
-
Ось же))
-
Ізраїль і ХАМАС підписали угоду про звільнення заручників і припинення вогню — Axios. За словами співрозмовників видання, ізраїльський уряд проголосує за ратифікацію домовленості не раніше вечора суботи 18 січня. Угода передбачає, що Катар, Єгипет і США виступатимуть гарантами виконання угоди 📰 підписатися
-
Імхо тут більші зп
-
Цікаво, чи це правда
-
Але я погоджуся на 100% що далеко не всім потрібне те життя закордоном. Комусь гарно жилося в Україні та вони іншого не хотіли, хтось про сто любить свою країну
-
Йопт, це або тупість або заздрість
-
Де ти побачила що я казала ВСІ?
-
Той факт, що на момент відʼїзду з України в мене не залишилось вже друзів без будинку під Києвом чи десь в Іспанії , означав просто, що це моє коло, а не те, що так «всі» живуть🤷🏼♀️
-
Так і ситуації абсолютно різні Якщо тобі дадуть ворк перміт на довше ніж твій паспорт, то яким чином ти вернешься назад в свою країну? Що в теорії очікується від перміт холдерів. У українців такі самі перміти як в інших національностей Американська віза на 10 років туристична, плюс ти не можеш в США знаходитись на ній "10 років" безперервно і резидентом теж не робить.
-
Її і я не ображала. Ось такий рівень дискусії, take it or leave it
-
Пофіг)
-
Що їм берегти злидні в яких прожили пів життя починаючи від комуністів і кінчаючи бо не втік
-
Я власне й паспорт міняв бо сторінки закінчились 😁
23 Jan 2023, 01:02
619002/638071
10 minutes ago