(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не мовчать
-
Я так зрозумів, що мова йшла про міраж, а ти про 500е написав, це ж різні марки. Можливо я не зрозумів хід твоєї думки🤷♂ Авто ззовні схожі, але цільові аудиторії різні - міраж це просто найдешевше нове авто в Північній Америці (принаймні було довгий час), а Фіат вже більш іміджеве авто, щось накшталт міні купера. Це моє бачення, можливо помилкове
-
Так)
-
А так да, втиканув я щось
-
Я бачив кейкапи взагалі без символів, круто виглядає 😍
-
Та наче що то що то - Fiat. Тілько на картинці що я скинув не Mirage а Fiat Multipla
-
Я корректором замазывал если это считается
-
Лол, а я думав, що це Рено 😁
-
Типу таких a.aliexpress.com/_EIxEMA4 Тільки тут знизу є символи, а я бачив взагалі пусті
-
Захист від не айтішників
-
тимчасовий )
-
ну кастомні кікепс то інша історія, маю на увазі звичайну клавіатуру з магазину чи вбудовану в лептоп, навіть на радянських комп'ютерах "АГАТ" що були у нас в школі були клавіатури з англ і рос (а вони навіть буле не кверті, здається AZERTY)
-
Бувають гумористи що перевертають зображення на екрані якщо відійшов та забув залочити комп 🌚
-
Якось на роботі доки колега був на вакейшені поміняли капси місцями. Він спочатку не зрозумів, а потім пішов менеджеру жалітися :) хоча це і була ідея менеджера підʼєбати його на перше квітня 😅
-
Та то класика :)) ми відсилали імейл всьому відділу що він виставляє пиво всім за те що забув залочити компа. Ще було цікаво дивитися як люди траблшутять коли в них кабель живлення з монітору відходив трошки і не було зображення. Або ту саму мишку відʼєднували і треба було під стіл лізти перевтикати 🫣
-
У нас пісюни ставили на заставку 😊
-
Ги, скоро до москаликів приїде новий RAM. А може і вже там
-
aww ☺️
-
www.instagram.com/reel/DDkcVD6ISdi/?igsh=bjJtbzc1cWt4bjhq
-
Читай: ми з байденом такі молодці все зробили - трампу тільки поставити підпис і зібрати славу. Хз звучить як політична заява нічим не підкріплена. На фоні того що у Трамп вже кажуть що не знають скільки часу піде на завершення війни.
23 Jan 2023, 01:02
619184/637895
about 2 hours ago