(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я то по діагоналі прочитала. Але там фабула кейсу - Дніпро, вік заявників, здоров'я, війна рф....
-
А де тут рос.мова, буллінг і Харків?
-
Сюр в тому, що українські чоловіки це заклеймити не можуть, ну в Канаді точно. Клеймити можуть, але 99%буде відмова.
-
пустіть мене в гості, але інших не пускайте бо ви не розумієте?))
-
А вони часто порівнюють, доречі, конфлікти. Типу газівці просто більш пригноблені і те саме буде з Україною в майбутньому
-
Ну як би мене українця якийсь кандієць порівняв би з газанутими, я б його б прибив на місці(не фізично звичайно, але у мовній формі точно).
-
В якщо це якось вилізе? Депорт?
-
Точніше я думаю їм пофіг, просто хочуть казатися показово хорошими. Або реально не люблять євреїв
-
Аутсорс і місцевих купа.
-
Дуже багато хто їх підтримує і антисемітизму теж вистачає
-
В тому то і діло, що не тільки флаги. Он, в Монреалі восени було. А ти дай їм волю і вони згодом покажуть як газу тре любить.
-
в канади є якийсь пунктик "не пускати біженців з країн/територій які робили теракти"?
-
Тебе не смущає, що за весь час війни з 14 року, цивільні українці не разу не зробили жодного теракту в раісіі? Може між українцями і газанами є трохи відмінностей?
-
А нащо вам розкладка на клаві. Я на неї ніколи не дивлюся
-
Да може трохи змінилася думка після того як вони флаги палили
-
Теж саме у нас, по моїм спостереженням
-
Бо я знаю декількох канадійців які Ізраїль і Україну підтримують, і вони мені теж жаліються шо принаймні в Ванкувері дуже багато людей підтримують газу ("insane")
-
Мені було стрьомно на крістмас маркеті в Європі після подій в Німеччині. Машини там дуже поруч їздять часто
-
Звичайно, ти д наражаєш своїх же жителів на небезпеку. Не дай Бог якесь метро рознесуть чи мас шутінг, це ж питання часу.
-
Просто депорт чи тюрьма, цікаво
23 Jan 2023, 01:02
619252/639799
less than a minute ago