(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В тому то і діло, що не тільки флаги. Он, в Монреалі восени було. А ти дай їм волю і вони згодом покажуть як газу тре любить.
-
в канади є якийсь пунктик "не пускати біженців з країн/територій які робили теракти"?
-
Тебе не смущає, що за весь час війни з 14 року, цивільні українці не разу не зробили жодного теракту в раісіі? Може між українцями і газанами є трохи відмінностей?
-
А нащо вам розкладка на клаві. Я на неї ніколи не дивлюся
-
Да може трохи змінилася думка після того як вони флаги палили
-
Теж саме у нас, по моїм спостереженням
-
Бо я знаю декількох канадійців які Ізраїль і Україну підтримують, і вони мені теж жаліються шо принаймні в Ванкувері дуже багато людей підтримують газу ("insane")
-
Мені було стрьомно на крістмас маркеті в Європі після подій в Німеччині. Машини там дуже поруч їздять часто
-
Звичайно, ти д наражаєш своїх же жителів на небезпеку. Не дай Бог якесь метро рознесуть чи мас шутінг, це ж питання часу.
-
Просто депорт чи тюрьма, цікаво
-
А люди про це не думають.
-
ну то так і нас забанить можуть)
-
Але це мрії
-
Бажано так, як і русню
-
Як мінімум з точки зору міжнародного права, бо так до абсурду дуже швидко дійдем?.
-
ну і, українці теж можуть бути радикальних ісламських поглядів)
-
то що, якщо не може перевірити треба всіх забанити?
-
Яким чином IRCC має змогу перевіряти чи причетна людина до терактів чи подібної діяльності? Або що ця людина радикальних ісламських поглядів?
-
Я з точки українців, вони свою теріторію відвоювують, як можуть
-
Це дивлячись, що вважати росією, он росія вважає донбас росією і будь яка партизанщина там - це тероризм.
23 Jan 2023, 01:02
619262/639971
about an hour ago