(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Думала, ти запустив та вони потонули вже десь на етапі рекрутера чи далі
-
А, тобто не проходили на етапі твого мок ще
-
Ось в людини в Ван групі крик душі на цю тему був
-
Зрозуміла, ну тоді так, складно щось ще зробити.
-
Ловити персональні пропозиції від Tangerine, або в EQ на постійній основі. Можна ще в Wealthsimple, але там юсд кеш в беті по запрошенням
-
Ну вона велика, в ти в Вінні чи де
-
Причину може сказати тільки рекрутер напряму кандидату. Якщо не сказав, I have no power here 🫠 Команд мільйон, але процес інтерв'ю стандартизований для всіх. Але тут варто робити похибку на того хто його проводить. Процес намагається бути об'єктивним. Проте якщо в будь якому процесі є люди то завжди буде факто суб'єктивності 🙃
-
Хехе
-
Я ніколи чогось у Франції не ходила в кіно) але хочеться вірити, що дійшла до них цивілізація в цьому плані та це він каже не про всі кінотеатри😭
-
EQ бачу 3%. І щось там пишуть, що кеш не можна зняти🤔
-
3.5% у мене зараз. Кеш спокійно знімається з їх жовтої картки, вони присилають
-
Наскільки ок спитати рекрутера на роботі фідбек на того кого зарефералив?
-
Десь так і є, може на місяць - два менше
-
це без дострокового зняття
-
USD GIC в TD на рік 4.35 та щє можуть додати 0.1%
-
пардон не побачив, вам USD, так, на нього 3%
-
Дивлячись на відносини з рекоутером. Якщо рекрутера тільки пару разів бачив, але конче потрібен той фідбек, то я б так і спитала- типу “If it's not something you can share, no worries at all, I completely understand. Just thought I'd ask!”
-
Для тех кто в Галифаксе: Без он-лайна. Нужно проживание в Галифаксе. onehealthineers.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/SHSJB/job/YHZ-AR/Software-Quality-Assurance-Analyst_R-17971?locationCountry=a30a87ed25634629aa6c3958aa2b91ea
-
то ChatGPT (
-
Не те щоб це якось дивувало, але ось нове розслідування про зрадоньку: youtu.be/X3wMEmm6Tko?si=_VrqVzEcstn9XCK1
23 Jan 2023, 01:02
619580/639708
3 minutes ago