(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я просто юзаю Xmind апку
-
Я поняття не маю що це за батальйон Братство, і які їх завдання.
-
Рефералку маєш? 😁
-
Скоро расист вже не так буде звучати як раніше, забагато його використовують зараз
-
Це по кількості мілф на метр квадратний?
-
тут це польща
-
есть перегруженность ковбойскими шляпами в калгари though
-
был в трех городах из списка. milf oversaturation not found.
-
Канада
-
Я подаюсь в лінкдін, але ще жодного не відписали. Думаю що лінкдін ставить низький пріоритет кандидатам за межами сша
-
В тебе питання по податкам чи яке конкретно
-
В Вашингтоні -12, тому всередині інаугурація: www.reuters.com/world/us/trump-inauguration-be-moved-indoors-due-cold-temperatures-cnn-reports-2025-01-17/
-
Проблема ще в тому, якщо в вакансії локація США, а не конкретно віддалена робота будь де, чи там США та Канада, то Лінкедін автоматично вас фільтрує, як не підходящого. І якщо рекрутер спеціально не подивиться, то вас просто не знайдуть.
-
У Вікторію на пенсію ж наче всі збираються
-
по самій роботі, чи знаходив хтось, де знайти подібне можна
-
Ще є знайомі що живуть тут але працюють в Сіетлі hybrid
-
Мене знаходили в лінкедин самі, і більшість кого знаю з роботою на США знаходили так
-
Я знаю що знайома джун (реально після буткампу) не змогла знайти в Канаді та подавалася в США, знайшла
-
хай! подскажите как запретить терраформу менеджить только некоторые ресурсы? если я создал критически важную бд и мне нужно сделать так чтоб через тф теперь нельзя было ее удалить. есть такая возможность? И есть ли возможность сделать то же для других ресурсов
-
А як саме автоматична фільтрація відбувається?
23 Jan 2023, 01:02
619651/639561
2 minutes ago