(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чомусь мені здається що можна десь меншою кровʼю обійтися, хз, може і ні, просто такі відчуття
-
З одного боку класно що нікому нема діла, з іншого-мені прямо таки не вистачає якогось стержня, як нац.ідентифікаціі. Якоїсь культури( безкультурʼя, яке я бачу частенько мені теж не ок)це, можливо, дрібниця, та от мене це чіпляє. Якось всі живуть, як прийомні діти))) самі по собі. Одразу скажу що ми жили не лише тут і ніколи утисків не мали по нац, приналежності тому я цього не відчула. Плюс баланс витрат/заробітків, вартість житла. зарегульованість тупо усього ( наприклад навіть fpv) стільки правил що воно тут ще не розвинулося, а вже зарегульоване.
-
Ага
-
Ну і це теж, але поки це не виглядає реально. Моя робота до того ж не може бути на відстані, мені приходиться бути на одній локаціі. Тому важче з переїздами
-
Дивно про Австрію, думала, це одна з таких країн де менше приіжджих
-
Ну я порівнюю з останнім, з Глазго і все одно не так, як тут. Паспорт ми типу по сім.схемі мали б отримати колись, якщо розглянуть ту програму.
-
Через 5 рочків вже можна пенсійну візу робить 🙈😦😳
-
Або шось ше менше, в залежності від забудови вищезазначених через Х років
-
Там вже стільки українців, боюся вони нас зненавидять. І до рашки близько, теж такоє