(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну я живу в едмонтоні, де основна демографія біла - то хз
-
Дякую!
-
Ні. Кондо і мене був з залом і купою шняжек. Але через рік я стали пішки ходити на 6й поверх. Бо в ліфті з індусами неможливо їхати.
-
Це прямо для рілса сторі))
-
От мені не подобається що я не бачу можливості тут взяти( і головне) платити моргідж за гарний будиночок) бо він коштує як космічний щось)) не корабель, але) і з цього все решта -це сидіння тут починає здаватися без сенсу .
-
Ми ж з тобою розмовляли про те як люди жили в Україні?🙂 Це не самий дорогий район, і продаж квартири в Києві багато для кого потягне на внесок. Для кого це не case - вони й вдома так не жили🤷🏼♀️
-
Життєвостверджуюча історія)
-
андрій - отримав допомогу від онтаріо - і на ці гроші подарував дівчіні дайсон дівчина його кинула і взагалі сказала що з ним ніколи немала романтичних стосунків, дайсон не повернула
-
Може в Едмонтоні краще з цим. Треба до вас на екскурсію приїхати)
-
Це хто такі?
-
не знаю, поки нічо не переплюнуло андрія-дайсона і наталі з торонто))))
-
В рази скромніше
-
В мене не такий красивий будиночок)
-
Ну ти ж живеш серед білих і японців)
-
Мене трішки здивувало що вище писали що VOO вигідніше брати на RRSP. Моє розуміння, що VFV = VOO, і такси з VFV не повинні брати ні з TFSA ні з RRSP
-
Щоб жити в такому середовищі то треба мати величезні доходи. А їх у наших біженців нема. Я про взагалі. Да і у місцевих канадців теж. В Україні є такі самі будиночки теж. І теж вони недоступні більшості як і тут
-
Ну від 1200000 це багато, я думаю. Якщо воахувати відсотки. Знову ж таки, моєму чоловіку не пощастило)) я не з айті) тому, для мене ця сума велика
-
Космічно це скільки?
-
Ми стільки вбухали грошей в цей переїзд що зараз нема можливості, плюс знайшли роботу не ремоутлі
-
Я думаю, що ти трошки перебільшуєш, але я розумію, про що ти) тут немає таких перепадів рівня життя, плюс є generational wealth в самому такому простому розумінні, як будиночки, придбані батьками в 70х
23 Jan 2023, 01:02
619864/639776
16 minutes ago