(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Купіть дешевше, подорожчає, продасте та переїдете. Не ви перші не ви останні)
-
в мене в дівчини ментальна хвороба - майже анріл щоб працювала
-
Як сказала в аеропорту волонтер куаіс: Шукайте одразу роботу, якщо в сім'ї працює двоє то ви зможете дозволити собі все і навіть більше, я досі не уявляю як одна людина може утримувати сім'ю)
-
В нас менше, загалом клигаєм , але питання не тільки в грошах
-
Всі ці історії про купу нерухомості в Канаді це історії не сьогодення. Такий прайс що просто не вигідно купляти і здавати. Ну і щоб дали три моргдеджа це ж треба знову таки оф дохід дофуя. Ну або купляти довідки різні і потім думати чи зловлять тебе чи ні
-
Я розглядала Англію. І навіть рік тому спонтанно хотіла на два роки поїхати в Шотландію! Ми дуже легкі на підйом. Три бесіди з різними колегами та друзями з Шотландії вбили те бажання
-
але в мене була робота за 120/140к в торонто - і це все одно було виживання а не життя
-
А ну і ще мені хотілось дитині паспорт по народженню залутать
-
Ну ти без норм роботи тому останній пункт попереду)
-
Я думаю, це почуття. Бо я зараз начебто не говорила про мінуси…
-
Мінуси наче всюди є. Я ніколи не задумувався про Ірландію, Англію і Шотландію так само як і про Австралію тому для мене вибір стояв США чи Канада
-
Я їхав в канаду через вестерний менталітет, кар френдлі, англійську. Також сподівався на рівень життя першого світу В результаті все в принципі виправдалось, окрім рівня життя. Ну і вестерний менталітет в цілому ок, але забагато лівацтва/соціалізму
-
Там гарно. Але якщо робота не з ІТ то складно з роботою
-
Я чомусь думаю що Бремптон різний, хотів якось у нього запитати але не буду бо не знаю як це зробити полайт 😁
-
Так часто буває(
-
Про вчителів 💯 (а ще це історія про Калгарі). Але зараз тенденція залишається для айті (моя бульбашка здебільшого це айті)
-
та воно всюди пишуть - а по факту мало що є))
-
Зараз така велика тема всюди mental health, роблять дуже багато акомодацій.. нічого не хочу радити, але є різні програми, якщо навіть це не буде великий дохід, а більше інтеграція
-
але пічаль
-
я думав що знайду ремоут роботи
23 Jan 2023, 01:02
619902/639819
3 minutes ago