(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, але мені здається ви занадто романтизуєте Україну. Я також мав нагоду пожити у деяких місцях у різних районах і у мене не лишилося враження, що все класно. Так, доступніше, коли ти айтішник або бізнесмен, але оби все було так класно я не можу сказати
-
От , вже знайшлися)))
-
І ні, моя година дорожча) просто годин менше
-
Та я мала на увазі, загалом. На ʼдорослуʼ роботу))))
-
Я памʼятаю такий момент, не подобалися мені будинки в Глазго( там, де я зазвичай проіжджала) думаю, вдома так класно все, а потім весною з Варшави їхала потягом і все оголене, і такі будинки недоглянуті, і двори.. часто переоцінюємо
-
Тут треба дивитися ще. Ну у Європі не буде будинку доступного як на мене, бо їх мало будують, приорітет багатоповерхівки. Та навіть в Ужгороді будинки будували і продавали у сусідній селах, а не у місті. Якщо у місті, то все космічно дорого. У Львові десь така сама ситуація. Дивився десь у сторону Польщі, Чехії - теж так +/-. На жаль ціни не пам'ятаю, але точно пам'ятаю, що ідея думати про будинок відпала, якщо говорити про місто. Про всю Канаду не буду казати, але у Калгарі, якщо брати квартиру десь у відносному центрі, то десь 300-400к. Будинок можна десь у районі 500 знайти. Тобто не така уже і велика різниця. Це буде територіально одне місто, але будинок буде десь ближче до кінця міста, а не у центрі.
-
Я? Ні, але у нас склалася цікава бесіда про АІ і його роль в сучасному житті. Рішення того чоловіка це доповнена реальність через окуляри. За її допомогою можна працювати зі складними інженерними обєктами як от ракетним двигуном. Так ти можеш типу переключати вкладки і бачити на реальному обєкті де які деталі і як вони повязані між собою.