(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так шо нашим тут дуже важко. А для мови це пару років. Не для касира наприклад, а щоб навіть піти вчитися на асистента стоматолога чи гігієніста
-
Працювати + вчити, а як інакше? Ну хай йде вареники ліпити в Галю Балувана, там англ не треба, ну серйозно про що дискусія?
-
Ага) звісно. Для якого рівня? Ти вважаєш там розмовляють про різні галузі життя? Для того щоб здати анг для вступу рівень IELTS їй потрібен 7. На 7 здати це вміти говорити про все - від розмноження блох на планеті до консьюмаризму. Ти дійсно думаєш що працюючи в хортонсі на примітивній посаді словниковий запас так можна розвити?) Гуд лак)
-
Знаю людей які без мови працюють в Торонто, трохи відкладають, на все вистачає, без малих дітей правда За два роки більш менш англ освоїли
-
Що працює один, живуть в Торонто і тд
-
Все почалось з того що М+ написала що купують житло ньюкамери а ти почала писати що ньюкамери бомжують і не можуть купити, а потім пішли уточнення)
-
Мова вчиться швидше коли працюєш в тімхортонс ніж коли працюєш в айтішкі.
-
А чого не миєш?
-
Ну так і інші розмірковують.
-
качество жизни эти деньги не поднимут. медицина - в европе/мексике/сша. развлечения - мексика/ездить по городам. еда - европа. деньги теряют ценность, когда на них не купить важных для тебя вещей.
-
Щоб в тім хортонс поли мити)
-
тогда можно только посочувствовать, но жить то все равно как-то надо и получается или не работать и учить язык, или работать на работе попроще и учить язык, не?
-
Ну тому що я прикинув можливості що ми в Торонто знайдемо роботу, я правда розраховував що трохи більше дохід буде але що поробиш
-
Ну ти сам з Вінниці. Чого виїхав?
-
Ой, як називається та дира
-
В Вінниці ракети, на щастя, не падають, в Ужгороді навіть тривог нема
-
Ти чомусь не в реддірі
-
Ніхто не планував. Хтось дійсно від ракет спасався. А хтось вирішив скористатися можливістю
-
Блін, он небедтріп написав за тіпа який в реддірі купив будинок
-
А як вони планували свій виїзд за межі України/ російськомовних країн?
23 Jan 2023, 01:02
620295/640086
5 minutes ago