(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
От що мені сказала одна мама в школі. Вона стоматолог з Сум. Не готові були до жодної міграції. Їй тут не подобається взагалі. Але чому не Європа? Бо тут є перспектива отримати паспорт. Принаймні вони на це розраховували. І вона пожертвувала своїм статусом аби чоловік отримав пр тут. Хз отримають чи ні. В ЄС сиділи би на пособії і в вус не дули би. Принаймні перші роки
-
Мені допомагало писати, хоча так відповідали не завжди швидко. Плюс треба по максимуму описати свій досвід і що ти реально норм чувак з релевантним досвідом. А ще я би спробував подаватись з рефералами на онсайт вакансії в непопулярних локаціях (типу за містом), якщо у вас такі є
-
Багато не-ІТ спеціальностей тут можуть влаштуватися і жити нормально. Бухгалтер з України, яка виїхала до Німеччини після початку війни, вламує на роботі з 7 до 7, знає кожну бухгалтерську систему в Канаді і США, живе в маленькому(відносно) містечку на сході і в страшному сні не бачить повернення в Європу. Діти в університеті і школі, обидві працюючи після занять в пекарні, дві машини, квартира і ПР. Було легко? Ніфіга. Але точно ніхто не їхав з очікуваннями, що тут буде рай на землі і треба селитися в Торонто.
-
Пробував таку стратегію, але дуже часто люди не відповідають по кілька днів, дехто взагалі не відповідає. За цей час реальні вакансії часто зникають. Тобто з таким ринком компанії нема сенсу тримати вакансію більше, ніж пару днів (і я помічав таке не раз), бо в перший же день - два вони отримують кілька сотень кандидатів, з яких потім і обирають. Я зазвичай шукаю українців в компаніях, з яких прийшов інвайт на скрінінг, розпитую про компанію, технології і тп.
-
У Ванкувер на який?
-
Так наче і у Voo дівіденди є
-
Трамп збирається «відродити» TikTok у перший день президентства, але хоче, щоб соцмережа принаймні наполовину належала інвесторам із США. Обраний президент США заявив, що тільки-но вступить на посаду 20 січня, відстрочить заборону TikTok на 90 днів, щоб мати час укласти угоду про захист даних американців. ▪️ TikTok припинив працювати у Штатах пізно ввечері 18 січня. @babel