Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 372.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    мене моя особиста реаніматолог в Польщі лікар - здала мову польську і один екзамен профільний. Ще є анастезіолог в Німеччині - здала мовний екзамен, її допустили працювати як асистент ще до здачі профільного екзамену. Езкамен здала пів року тому. Зп 4300 євро. Але вона вже анастезіолог
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Наш український postgraduate specialization для лікарів на кілька тижнів менший, ніж тут треба по стандарту. Можна стати сімейним, можна піти в нововідкриту med school в Новій Скошії, можна піти в УЗД після року навчання (друзі так зробили тут). Різні провінції вирішують проблему різними шляхами і треба цікавитись, як воно в іншому куті Канади. Але перспектива бути англомовним лікарем чи спеціалістом, як на мій відсторонений погляд, виглядає краще, ніж, умовно, латишськомовним.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy
    wrote on last edited by
    У нас теж є знайомі і є приклади. Реально все, справа у кінцевому результаті, бо шлях схожий.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    чому я не лікарь(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    вартує навчатися. лише час
    1 Reply Last reply
    0
  • t405219064T Offline
    t405219064T Offline
    Не Бэд Трип
    wrote on last edited by
    У Києві вже три роки поспіль немає кліматичної зими через глобальне потепління — повідомляє Міндовкілля. Кліматична зима в Україні розпочинається, коли середньодобова температура повітря падає нижче 0 °C і стабільно тримається в межах цих показників. Однак у 2022, 2023 та 2024 роках середня температура повітря взимку була вищою за 0 °C
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    і роки навчання?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    а навчання в універі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Зарплата анастезіолога в Канаді від 300 до 500к на рік
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Тут про сотні тисяч також мови не має
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    але це не сотні тисяч доларів як тут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    хоча це теж вимагає коштів - там лише на переклади документів більше 5000 євро витратила дівчина що в Німеччині. а ще екзамени платні всі, навчальні підручники і тд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A M
    wrote on last edited by
    А не факт...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    У мене не склалося враження, що цей сервіс якось користується вашим доступом до лінкедин.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy
    wrote on last edited by
    З чого ви взяли про сотню тисяч доларів? І чому ви все-таки думаєте, що у Європі це легше. Звичайно, що я можу лише поверхнево спілкуватися я ж не лікар і не вникав так сильно як дружина, але: у Європі треба підтвердити свій диплом до рівня так само як і у Канаді Треба здати екзамен у Європі один здається, у Канаді 2(теорія і практика) Залежно від досвіду лікарського в Україні треба іти тут або на пару місяців попрацювати під якимось лікарем, щоб він заапрувив досвід або іти у ординатуру, яка оплачується здається шось від 90к/рік. Проблема, що місць в ординатуру мало, а для іноземців ще менше. У Європі ніхто після здачі екзамену так само не дасть працювати і по суті будете працювати під кимось за малі гроші. Ті 4300 євро це уже лікар із стажем і до податків, якщо я правильно пам'ятаю - тобто це смішні гроші за весь витрачений час. Але ми також розглядаємо і Європу, якщо не вийде/не зможемо тут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym Serdiuk
    wrote on last edited by
    Falcon super heavy + terraforming in space + other complementary tech -> new exoplanets
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    В Україні купа аспектів взагалі не викладається. Наші лікарі не мають знань з mental health чи medical ethics. Цьому просто не навчають. Тут в медшколі рік витрачають на те, аби навчити лікаря спілкуватися з пацієнтом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Якщо в родині обидва дорослих тут, і один з них в ІТ, такі варіанти цілком реальні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy
    wrote on last edited by
    Саме так, вузькоспеціалізованим дуже важко.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy
    wrote on last edited by
    Із відгуків дружини я зрозумів, що у Європі/Україні ніхто лікарів толком не вчить під час університету/інтернатури і т.д В Україні це взагалі дно. У Канаді після ординатури людина випускається як повноцінний лікар, який вміє оперувати. В Україні після університету, якщо нема батьків лікарів ти самостійно маєш вкладати час і гроші оби піти десь у інші країни в вчитися ці всі речі. У Європі як я зрозумів краще, ніж в Україні, але теж все не ахті і треба після навчання самому ще кудись платити іти проситися оби навчили. Я говорю про офтальмології, операції і т.д. В Україні молоді лікарі по суті на людях вчаться ці операції робити і це є правда
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags