(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а хз. вона мені так сказала. але вона виглядає як прутик) маленька, худенька дівчинка 34 років. сама живе.
-
Вона під час війни виїхала і просто підтвердила дипломи. Зрозуміло, що мову уже знала на той час. Хочу зрозуміти, що означає із "з 0 за 4 роки"?
-
для Німеччини її зп достатньо гарна. в неї квартира 780 євро на місяць, до тисячі виходить з комуналкою. Їжа 300 євро максимум. Тому вона задоволена що з 0 за 4 роки стала анастезіологом. В дирє якісь, але зараз вона вже шукає роботу лікаря в інших містах
-
Тому я розумію, чому ніхто не чекає лікарів з розпростертими обіймами по факту наявності диплома.
-
Так, чудова погода.
-
Ось і живіть з цим!
-
Сьогодні у Ванкувері 4 дні підряд сонячно та тепло
-
Як під підʼїздом бабки щось кажуть не розуміючи нічого
-
з вивченням мови. вона мову вчила з ранку до ночі. але працювала в той же час. але вона анастезіолог і зайнята не на повний час на сміну. тому був час сидіти і слухати
-
@six0four розкажи про прекрасне життя у Ванкувері
-
Оо а вона ще існує? Цікаво чи хтось ще ганяється за покемонами
-
Це ж яка крута тулза для щпіонжу ставиш якогось крутого покемона на американській авіабазі і сотні підлітків своткають тобі її з різних ракурсів 😈
-
В мене зазвичай стоять тиждень, потім я їх викидаю, бо не встигаю зʼїсти
-
Бо тут писали про промивання содою і інші канадські хінти...
-
А там норм фрукти? Тут я шо не замовлю blueberries, пропадають швидко, іноді за день... В Іспанії якось тиждень лежали в холодильнику норм
-
Ти ж їх наче промиваєш спеціально і перекладаєш? Не пам'ятаю хто це писав
-
ещё накину
-
youtu.be/_qk3y5K7JDw
-
В костко треба дивитися, такі раді тиждень назад купили нектарин та драгон фрут, а вдома з усього лише одна штука була без гнилої частини
-
Черги невеликі, погода гарна 😍
23 Jan 2023, 01:02
620452/640651
8 minutes ago