(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
з вивченням мови. вона мову вчила з ранку до ночі. але працювала в той же час. але вона анастезіолог і зайнята не на повний час на сміну. тому був час сидіти і слухати
-
@six0four розкажи про прекрасне життя у Ванкувері
-
Оо а вона ще існує? Цікаво чи хтось ще ганяється за покемонами
-
Це ж яка крута тулза для щпіонжу ставиш якогось крутого покемона на американській авіабазі і сотні підлітків своткають тобі її з різних ракурсів 😈
-
В мене зазвичай стоять тиждень, потім я їх викидаю, бо не встигаю зʼїсти
-
Бо тут писали про промивання содою і інші канадські хінти...
-
А там норм фрукти? Тут я шо не замовлю blueberries, пропадають швидко, іноді за день... В Іспанії якось тиждень лежали в холодильнику норм
-
Ти ж їх наче промиваєш спеціально і перекладаєш? Не пам'ятаю хто це писав
-
ещё накину
-
youtu.be/_qk3y5K7JDw
-
В костко треба дивитися, такі раді тиждень назад купили нектарин та драгон фрут, а вдома з усього лише одна штука була без гнилої частини
-
Черги невеликі, погода гарна 😍
-
Сніг не прям агінь, але нот бед
-
Якщо промиваю, то довше. Я останні пару тижнів забила взагалі на це трохи. в новій квартирі маленьких холодильник. але зелень досі перекладаю одразу і зіп пакети і лежить довше. Менше доступу до кисню
-
Дивно, у нас стоять пару днів то точно, якщо ми за один не з'їмо)(Калгарі) Купляв у Safeway, Coop, Costco - +/- однаково лежали. Деколи бувають переспілі, тоді швидше гниють, але то відразу видно, особливо, коли знижки
-
теперь буду приветствовать своих знакомых айтишников "хэй, слабаки"
-
Залежить від спеціалізації. У меня 3 сторінки на інтервʼю Зовуть часто але….нема пр-нема роботи
-
Можна, 52 дол на годину до таксів
-
Напишеш скільки воно вийде по грошам в кінці дня?)
-
Гігієність це щодо зубів? Можу поцікавитися як тепер із оплатою?
23 Jan 2023, 01:02
620460/641289
less than a minute ago