(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ця штука була до нового року тільки
-
на 2 - 120 cad
-
вин - вин и всё себе)
-
Лучше за время шопинга в зал сходить
-
И спина здоровее будет
-
Та норм
-
$9 місяць. В них ще було -15дол з кожного замовлення на 75 дол 4 перші замовлення
-
Пока все не перепробую не успокоюсь) В Украине на это много времени ушло, пока все почти попробовал с магаза что хотел 😄
-
О да, в этом я мастер. Надо было на баксов 70 скупиться, взял на 120 и так каждый раз
-
Думали об этом, пора пожалуй глянуть более предметно
-
Для спини добре мати візок, навіть якщо автівка є. Дотягти до хати
-
Ну і мені норм замовляти. Типу пробігся по стандартному набору продуктів. Бо коли в супермаркет приходиш чек на 30-40% вищий 😁
-
Біг Вайт - для офпісте. В ялинках і таке. Ще там сніг дуже часто свіжий і мʼякий. Вістлер скоріше для видів і потім потусити в віледжі. Що черги що сніг там гірше. Це з дітьми два роки тому youtu.be/17cGQ8ejI5w
-
*жвачка оказалась не очень*
-
как жвачку купил раз какуюто а тетка на касе говорит она 90 грн, точно брать будете я говорю ух ты, конечно, попробую что там такое за 90 грн то 😄
-
но да, в Украине забыл как ценники выглядели в принципе
-
если состав одинаковый беру что дешевле если в дешевом состав плохой лучше возьму дороже
-
Це я так зекономити хотів щоб машиною не їхати, тралік + електричка, в результаті штраф, забита студентами електричка і потім в Київ теж з пригодами добирався, по грошам вийшло б те саме що і на авто, короче ніколи знову)
-
Ну я тут смотрю 50\50 Просто в 0 жить или 200 бачей отложить, та пофиг 😄
-
Єп а це не Україна, дружина мені каже що нарешті ми в країні де я дивлюсь на цінники 😁бо в Україні в Польщі якось непарився
23 Jan 2023, 01:02
620815/641462
4 minutes ago