(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
*жвачка оказалась не очень*
-
как жвачку купил раз какуюто а тетка на касе говорит она 90 грн, точно брать будете я говорю ух ты, конечно, попробую что там такое за 90 грн то 😄
-
но да, в Украине забыл как ценники выглядели в принципе
-
если состав одинаковый беру что дешевле если в дешевом состав плохой лучше возьму дороже
-
Ну я тут смотрю 50\50 Просто в 0 жить или 200 бачей отложить, та пофиг 😄
-
🏠Оренда Fully furnished 1 Bedroom, Vancouver🏠 🔑 Доступна з 1 лютого 📌500ft2 - Повністю мебльована і готова до проживання - Вся побутова техніка: холодильник, пилосос, пральна та сушильна машини, електрочайник, тостер, духовка + телевізор - Кухня повністю обладнана посудом, столовими приборами та кухонним приладдям - No Pets🥺 vancouver.craigslist.org/van/apa/d/vancouver-fully-furnished-bed-bath/7819135944.html Ціна оренди: 1,750 CAD/місяць💸 Звертайтеся, щоб домовитися про перегляд☺️
-
Мені сподобалось з SI Systems. Але там як повезе з тим хто буде профіль дивитись. Є класні люди з якими легко працювати, але бувають і індуси В них експертність і пріоритет твого CV вимірюється тим, скільки раз згадав ключові технології і слова. Є топ 1 і топ 2 тір ключових слів для кожної вакансії. Мені випадково екран пошарили) Можливо, так багато де працює з к-стю ключових слів
-
Від Director of User Research, Warner Music Group: www.linkedin.com/posts/kathrynecampbell_ux-fam-i-have-an-immediate-opening-on-my-activity-7286811617390993408-S7nl?utm_source=share&utm_medium=member_ios
-
сьогодні побачила що вакансія оновилась, то раніше в першу ітерацію я не встигла - уже не приймали заявки. а сьогодні подалася, підкреслила свій досвід роботи з payment and checkout flows, написала українці яка там працює. якщо хтось вже з ними спілкувався, буду рада якщо поділитеся враженнями 😉
-
класна знахідка, еплаюсь