(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
⚠️🐣Канадське агентство з контролю за харчовими продуктами оголосило про відкликання певних брендів яєць у кількох провінціях через можливе зараження сальмонелою. ❗️Під відкликання підпадають яйця брендів Compliments, Foremost, Golden Valley Eggs, IGA, no name та Western Family. ⌛Термін придатності яєць, які відкликають, зазначений на упаковці як 16 лютого, 22 лютого та 1 березня. 📱Відкликання стосується Британської Колумбії, Онтаріо та Манітоби, а також “можливо, інших провінцій і територій”. 📍Спочатку в список також були включені Альберта та Саскачеван, але згодом їх виключили з повідомлення про відкликання. ❌Агентство закликає споживачів не вживати, не використовувати, не подавати та не поширювати відкликані продукти. 🗑Рекомендується викинути яйця або звернутися до магазину, де вони були придбані. ⛔️Фахівці попереджають, що продукти, заражені сальмонелою, можуть не мати ознак псування, як-от змін запаху чи вигляду, але все одно можуть викликати захворювання. ℹ️У здорових людей симптоми короткочасного зараження сальмонелою включають лихоманку, головний біль, блювання, нудоту, болі в животі та діарею. ❗️Проте для дітей, вагітних жінок, літніх людей та осіб із ослабленою імунною системою інфекція може бути серйознішою або навіть смертельною. 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🛍 Charm of UA in CA 🛒💖 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec 🏁🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis 🏁🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario 🇨🇦🇺🇦
-
Ну я можу сказати по собі, я фронтент, я не бачу сенсу ні в яких платних курсах. Але я от проходив на курсері по sql і там були сертифікати від мети. Ну тобто я до того, що люди беруть курси в нових для себе доменах, так що можливо є сенс коли сертифікату декілька років, тобто людина вже встигла пропрацювати
-
теж сьогодні їздив на Сеймур, щоб вперше за два роки побачити сніг
-
Всі посилки копієшні але товари специфічні, тут немає де купити, тільки з Китаю
-
В когось ще застрягли/пропали посилки з Аліекспрес через страйк Канада Пост? Посилка 1: Замовив ще Sep 19, доїхала до Канади, півтори місяці без апдейтів, ріфанднув Nov 22, вже навіть не сподіваюсь що отримаю її Посилка 2: Замовив Nov 30, копія першої але від іншого продавця (сподівався що приїде іншим керріером по Канаді). Кілька днів тому тільки приїхала в Канаду (через 45 днів) але знову ніяких апдейтів після. Скоро вже можна буде другу ріфандити бо час доставки закінчується. Посилка 3: Замовив кілька днів тому, не знаю чи сподіватися на неї взагалі. Страйк вже ніби закінчився а посилок як не було так і немає
-
232 кади за два пасса на день, 30 бензин (враховуючи карпул), ото і всі витрати. Їжу беремо із собою.