(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут підфартило
-
Привіт. Так, Walmart, T&T, Independent, якщо пішки. Ще є maps.app.goo.gl/MHdw43pAkmzzNK7u8?g_st=com.google.maps.preview.copy для європейського хліба і звичної їжі. Але частіше користувались доставкою Костко, бо навіть з націнкою на доставку було дешевше ніж Independent. І, як писали вище, є сабскріпшн Волмарт. Там ціни ніби однакові що в онлайн, що офлайн. Не знаю на скільки буде мотивуючим фактором, але тут ентерпрайз рентал можна піймати за 90-110 на 3 дні, що при 2 разах рентала на місяць дешевше ніж страховка + амортизація машини (і ми іноді планували хайки + покупки).
-
-
Пропустила тут цікавий срач 😭 І для мене показовий, наче дискутую я, коли тільки приїхала і я зараз 😁 Вважаю, що вийти на дохід гарний можна в будь-якій спеціальності, складно, але можна. Вважааю, що житло купити нам в БС реально, але складно 😁 треба креативити, може брати двушку замість будинку, може брати у Вікторії, а не у Вані і т.д. І вважаю, що Канада й досі дає більше ніж паспорт. І та, раніше було краще, айтішніки в Україні живуть на три голови краще ніж в Канаді, але є свої «але» 😁 Бо гроші не все вирішують. І вірю в людський потенціал, що люди влаштовують все як їм треба в будь-якій країні, питання часу, ресурсів і вибору.
-
Відносно
-
Тобто гаманці які колись були користували (транзитні) їх в рази більше ніж гаманців на яких хоч пару копійок лежить
-
Ну є але, можливо той знайомий просто напиздюнькав і нічо такого він не здобув, по друге, це ж просто бувший у вжитку а не активний
-
Був знайомий чувак він грав в таку гру: намагався підібрати цю фразу до гаманця на якому щось є )) пару разів знайшов такі гаманці на яких щось було але колись а на момент що він знайшов ключ від нього то вже він був пустий
-
Вважається відносно безпечно що ніхто не вхадає твою комбінацію для гаманця твого бо це суперкомпьютером вгадувати 20000 років
-
говорят что может быть дешевле периодически арендовать машину на пару дней, чем покупать
-
Спасибо Я абсолютно не понял что значит вторая часть сообщения 😄🤯
-
Круто звучит
-
Хух, спасибо 🙏
-
Давайте еще про ТикТок, пока есть настроение. Трамп: Нужно запретить ТикТок! МАГА: Нужно запретить ТикТок! Спикер Джонсон: Вот законопроект о запрете ТикТока! Без него мы не будем голосовать за помощь Украине! Конгресс: *голосует* Байден: *подписывает* Трамп: Байден угнетает свободу слова! МАГА: Байден угнетает свободу слова! Байден: *ничего не делает* ТикТок: Мы подаем в суд! Это нарушение Конституции! Маск: Да! Это нарушение Конституции! Суд: Все норм. ТикТок: Я, наверное, умру... МАГА: Он умирает!!! Проклятый Байден!!! Байден: *ничего не делает* ТикТок: *перечисляет деньги на инаугурацию Трампа* Трамп: *приглашает гендиректора ТикТок на инаугурацию* ТикТок: Все! Я умираю! *отключает сервис для американцев* МАГА: Он умер!!! Проклятый Байден!!! Байден: *ничего не делает* Трамп: Я спасу ТикТок! МАГА: Трамп спасет ТикТок! Трамп: Но 50% должны принадлежать американской компании. Маск: *облизывается* ТикТок: Трамп спас меня!!! *включает сервис для американцев* МАГА: Трамп спас ТикТок от проклятого Байдена! Байден: *ничего не делает* Трамп: *кланяется* МАГА: *аплодируют* to be: *continued*