найбільше розчарування це Apple,
ви робите телефон, зробіть наприклад автоматичний переклад розмови під час дзвінку, це була б літералі штука з сай фай фільмів,
а вони такі "ні, нате вам ще один генератор всратих картинок")
Так в авс архітектор сертифікат це не чувак який від а до я шарить а чувак який має уявлення про сервіси , а такі умники які самі ніфіга не шарять а щось десь нахваталися і починають умнічати на співбесідах
последние 5 лет обновления айос это новые способы отправить смайлик. или добавили автоматическую генерацию обложки для контакта во время звонка.
мишура выиграла.
більшість це звичайні юзери. Не то шо гікі, а навіть не павреюзери. Тож на них і фокус. Більшість юзає фотос апп? То тримайте нову версію шоб ви там ще довше заліпали
что добавили в сонома - виджеты (!!!!) на рабочий стол.
последняя (не помню названия) - возможность взаимодействовать с телефоном с лептопа.
это буквально все что я запомнил из нового
вы видели что они добавляют в последних версиях макос?
последние две версии( на встроенной презентации фич оси) первые 2-3 слайда показывают как удобно мне теперь будет просматривать фотографии в приложении фото, смотреть почту, отправлять сообщения и. серфить интернет.
ну так я ж кажу - це те шо потрібно пересічному юзеру. Так, я б теж хотів бачити вістря технологічного прогресу кожний раз. Але скільки людей не то шо оцінять, а навіть помітять це вістря? Тож мене це не то шо не дивує, а навіть не турбує :)
Чувак подавався на позицію архітектора мереж в azure cloud-based environment в не зміг відповісти на просте питання про варіанти connectivity між azure web app and sql database.