(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Юдемі. Курс від Мумшад Манамбета найкращій для підготовки до СКА. В мене достатньо знайомих по ньому готувались.
-
$1 за км якось не дуже і дешево виходить.
-
найбільше розчарування це Apple, ви робите телефон, зробіть наприклад автоматичний переклад розмови під час дзвінку, це була б літералі штука з сай фай фільмів, а вони такі "ні, нате вам ще один генератор всратих картинок")
-
Так в авс архітектор сертифікат це не чувак який від а до я шарить а чувак який має уявлення про сервіси , а такі умники які самі ніфіга не шарять а щось десь нахваталися і починають умнічати на співбесідах
-
последние 5 лет обновления айос это новые способы отправить смайлик. или добавили автоматическую генерацию обложки для контакта во время звонка. мишура выиграла.
-
більшість це звичайні юзери. Не то шо гікі, а навіть не павреюзери. Тож на них і фокус. Більшість юзає фотос апп? То тримайте нову версію шоб ви там ще довше заліпали
-
мы тут так обсуждаем эти сертификаты, как будто они могут заменить реальный опыт работы с сервисами
-
что добавили в сонома - виджеты (!!!!) на рабочий стол. последняя (не помню названия) - возможность взаимодействовать с телефоном с лептопа. это буквально все что я запомнил из нового
-
вы видели что они добавляют в последних версиях макос? последние две версии( на встроенной презентации фич оси) первые 2-3 слайда показывают как удобно мне теперь будет просматривать фотографии в приложении фото, смотреть почту, отправлять сообщения и. серфить интернет.
-
ну так я ж кажу - це те шо потрібно пересічному юзеру. Так, я б теж хотів бачити вістря технологічного прогресу кожний раз. Але скільки людей не то шо оцінять, а навіть помітять це вістря? Тож мене це не то шо не дивує, а навіть не турбує :)
-
на новую версию даже близко не тянет
-
прикол в том, что они ничего не меняют)) меняется дизайн максимум
-
повертаючись до авто-тематики - хто вже тестдрайвив сайбертрак?
-
В мене взагалі втрачена посилка. Не думаю що знайду її
-
Чувак подавався на позицію архітектора мереж в azure cloud-based environment в не зміг відповісти на просте питання про варіанти connectivity між azure web app and sql database.
-
(( А чого так думаєш? Написали вже? Чи давно нема новин
-
У нас спеціальна людина тут є для тест-драйву траків
-
Ok now that’s insulting. А как же новые функции для калькулятора?! Шах и мат
-
Я випадково побачив рілс що моїм телефоном можна температуру міряти, а колись любив ритись шукати в новій техніці якісь фіішечки)
-
Листопад здається
23 Jan 2023, 01:02
620914/642125
2 minutes ago