(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В нас тут досить цікаво виходить, однаково йти хвилин 15-20 до костко чи те ж саме на метро в дт костко. Тому по настрою 😄
-
Замовлення через убер ітс чи інстакарт?
-
Бо в курʼєрів якийсь треш в рибою відбувається.
-
О круто, ще один + барнабі
-
50/50, в нас тут костко з вікна видно, то з йдемо пішки. Якщо набираємо купу всього, то 5 доларів таксі. Але ходимо лише тоді коли потрібна риба чи щось швидко взяти. Останнім часом замовляли більше
-
Від серця до марсу
-
Поки да, чоловік тільки в листопаді права отримав, а я ще не починала. Будемо весною про машину думати
-
Неперевершений оригінал і його недолуга копія))
-
Ви без машини?
-
Їзжу, у мене Костко 6 хв від хати
-
Коли молодь гралася у субкультури гіки працювали над стартапами. Тепер час гіків і мізантропів гратися у субкультури, а добродіїв які вже пограли у це десятки років тому - працювати на гіків і грати за їх правилами.
-
подавався до них в минулому році на Software Engineer III. дуже сподобався процес співбесід, технічна частина була 1.5 години онлайн кодінгу на заготовленому проекті але взагалі не складно, всі інші було про минулий досвід і кар'єрні цілі тому готуйте історії типу "мій найбільший фейл" і "як я розрулив конфлікт з кимось". склалось відчуття що гарна компанія, я б сказав розробникоорієнтована успіхів всім хто буде подаватись p.s мене не взяли після останнього інтервью з менеджером відділу куди шукали людину
-
Такие вайбы, считает наш мемолог Никита.
-
напряму через іх сайт. перший контакт чекав десь місяць, а потім все пішло швидко
-
Подавався напряму без рефералів?
-
Так, ну шо. Чергова клоунада, але без надії сподіваюсь 😔
-
2 рази, один раз в сторону американського флагу, з чого всі ура патріоти завалили
-
Він реально так зробив?
-
Ну впринципі на сьогодні інтернету досить
-
А звук який, як же він пихнув від душі
23 Jan 2023, 01:02
621185/642720
9 minutes ago